Asel3504 motherthea sabah önce açlık ölçün kahvaltıya başladığınız anda ilk lokmadan 1 saat sonra tokluk ölçün . Öğlen akşam gece hep tokluk olcuyorum ben doktor öyle söyledi sizde isterseniz böyle olcebilirsiniz
motherthea Asel3504 merhaba ben ölçüm cihazı aldım tokluk 1 saat sonra baktım kendim bir şey yiyip 77 cıktı normal mi sizce
motherthea umosko çok sevindim sizin adınıza umarım benim de öyledir teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
umosko motherthea üzülmeyin tabiki dikkat edin ama strese girmeyin inanın şekerden daha zararlı stres
motherthea beybiliko ben oğlum da tatlıdan tiksindim beyaz ekmek yemedim kilo da almadım bunlar olduğu halde sınırda cıktı şaşırdım bende teşekkür ederim umarım öyle olur 🙏
Deletedmom_62 motherthea yanmalar terlemeye şekerden kaynaklı. Dikkat etsen yeter t bir diyet değil de abur cubur beyaz ekmek fazla yeme yiyebilirsen tam buğday ye , suyu bol iç , gece yemek yeme bunlar yeterli
Cennetinsusu motherthea Amin canım cümlemizden. Yemeklerden sonra yürüyüş yap. Bol su iç ve yoğurtta düşürüyor. Ama en önemlisi yürüyüş hareket etmek çok güzel düşürüyor bilgin olsun. Birde çok yorma kendini ben ne zaman yorulsam yükselirdi şekerim. Geçmiş olsun canım. Sağlıcakla kavuş bebişine 🤲🏻❤️
Biri1 motherthea bende gebelik şeker vardı benim bilidğim 140 çıkıyormu şeker var.Tabi doktorlar daha iyi bilirde.Size diet yap bişey biley demedimi
bussraozturk motherthea benim şekerim 180lerde çıkmıştı doktorum sıkıntı yok dedi. Bebeğim de iri değil tam tersine çok ufak doğdu.
motherthea bussraozturk aa normalde diyet verirler takip ederler şaşırdım ama sizin adınıza öjtçu oldum :)
Prensesminik42 motherthea eve şeker ölçüm cihazı alabilirsiniz. Açlık ve tokluk olce bilirsiniz dikkat edersiniz
Cagla6060 motherthea canım benimde sınırdaydı son kanım doktor yediklerine biraz dikkat et dedi çok şükür bir sorun yaşamadım üstelik tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şükürler olsun ki oğlum şimdi bir yaşında
gezgin_anne motherthea sınır bile olsa maalesef hamilelik şekeriniz var dikkatli beslenmeniz lazım bende yaşadım aynı şeyi sonuç olarak iri doğum yaptım