Mikayla motherofLeyla gardropsta da kozmonot peluş tulumlarım var isteyen olursa bakabılır birisi kitikate 0/6 ay diğeri h&m teddy 9 aya kadar olur
motherofLeyla Mikayla ben gardrops kullanmıyorum bana daha çok evde giymelik body kazak tarzı şeyler lazım ama inşallah ihtiyacı olan varsa değerlendirir 🙏
Asel041 motherofLeyla instagramda bebemer diye bir site var uygun fiyatlı Bi bakın istediğiniz herseyi bulursunuz
motherofLeyla Asel041 ilk defa duydum bi bakayım, güvenilir mi siz alışveriş yaptınız mı hiç ben instagramdan hiç alışveriş yapmadım :)
oglumubeklerken motherofLeyla gardrops hesabım var neseberkaygoktug olarak aratirsaniz çıkacaktır. Benim oğlum var ama eşofmanları falan var uygulamada evde gydirmelik belki işinize yarar
motherofLeyla Asel041 evet baktım gerçekten güzel ve uygun şeyler var bazı beğendiklerimin bedeni yok ama benim kızım 6.ayına girecek beğendiklerim 1 yaştan başlıyor ama olsun ben kaydettim yinede 1 yaşına gelincede alırım :)
KonuMankeni motherofLeyla @onegirlonemom dolap hesabım.. yarın yeğenimin küçülmüşlerini ekleyeceğim isterseniz bir bakın, çoğu sıfır ayarında.
motherofLeyla KonuMankeni dolabınızı inceledim ama bizim bedene uygun pek birşey yok :( ama yinede yüklerseniz yarında bakarım
Asel041 motherofLeyla ikili takımlar 100 lira pelus tulum 200 lira pelis tulumba bende aldm 2 tane gerçekten çok güzel isitiyor