DKortak Anneler merhaba, kızıma hem zeytinyağ hem de arada pisik kremi kullanıyorum. 2kez pisik oldu ve doktorum desitin onermisti . Desitin'in mor rengini kullandım ancak eczanelerde bulamıyorum pek talep yokmuş. Sizin kullanıp memnun kaldığınız kremler neler merak ediyorum. Fikir verir misiniz
ZeynoEylul24 DKortak bunun cevabını bende merak ediyorum. Desitin kullandım ama hiç memnun kalmadım. Benaten kullandım yine faydası yok. Sanırım bez değiştirmek yada islam mendil değiştirmek gerek bilemedim.
Zeynos DKortak bepanthol kullanıyorum deneyin isterseniz bir de ben ıslak mendilleri yıkayarak kullanıyorum
Zeynos ZeynoEylul24 benim de pisik oldu krem bir işe yaramadı ıslak mendilleri yıkadım öyle kullandın geçti pisigi aynı bezi ve aynı ıslak mendili kullanıyorum şu an deneyin isterseniz
Hdye Benim oglum hic pişik olmadı ama bakiyorum hafif bi kızarıklık görsem sudocrem kullanyrum bi deneyin faydasi olur belki
Emy Fito sürün bol katman kıcını da bol bol havalandırın sürekli takıp edin az bişey yapsabile bezı hemen degıstırın
Sabriyeillke Zeynos zeyton yagi surun daha iyi geliyo biz genelde iki bezde bir zeytin yagi suruyuruz olmasin diye dogdugandan beride hic olmado
DKortak Ben zaten uni baby yeni doğan kullanıyorum o yüzden de yıkama gereği duymuyorum ama bilemedim şuan. Sudokremi bi eczacı da önermiş eşime denesin diye
Efezgi DKortak Kesinlikle penaten o kadar güzel ki hemen geçiyo ve azcık sürünce bile dağılıyo yetiyo
suca DKortak 'yeşil marka' markasının doğal pişik kremini kullaniyorum ufak bi kizariklik oldugunda bi kere sürmeyle hemen geçiriyor denemenizi tavsiye ederim. ayrıca içinde zararlı hic bir madde yok bu yüzden benim için güvenilir bi krem
Zeydbus DKortak Oksizinc kesinlikle tek gederim içinde çinko olduğu için hemen geçiriyor benim oğlumda da oldu ve yara olacak gibiydi ki hiç ıslak mendil kullanmadığım halde oldu bu kremi aldım bir günde etkisini gördüm ve kullanan herkes de çok memnun .
Sevilsevil Sudocrem kullanıyorum çok memnunum ve saf zeytinyağı sürüyorum ertesi gün iyileşti. Bizim bez degistirdigimiz için olmuştu.