byzzyb bakıyorum herkes 120-150 ama benim kızım hala 60 cc içiyor bazen 75 benim gibi olan var mı neden artıramıyorum fazlasını içmiyor. anne sütünü sağarak veriyorum.
sydaalina byzzyb bence 60 iyi ya benimkide öyle içiyordu diye hatırlıyorum fazla gelince ağzından bırakıyor zaten biberonu zorlama bence
eusems byzzyb 54 günlük bebeğim beni emiyor ama sütüm az gib geliyor bana mamayi da 2 saatte bir veriyorsam 60 veriyorum 3 saate ciktiysa 90 veriyorum. Doymadigi zaman zaten kiyamet kopuyor🙂 cok nadir 1 öğünde 120 ictiği oluyor.
aryasmom5 @byzzyb benimde bebeğim 2.5 aylık en fazla 90 içiyor kilo alımı iyiyse sorun etmeyin her bebek aynı olmuyor kaç kg bebeğiniz?
byzzyb aryasmom5 2500 doğmuştu şuan 3700 kilo alımıda yavaş ama elimden geldiğince besliyorum kendisi içmiyor
Rumeysa34 eusems emzirdikten sonra kaç cc mama veriyorsunuz ve kaç saatte bir emziriyorumsunuz emzirdikten hemen sonra mama veriyorsunuz sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim
Aden123 byzzyb 5 aylık olmasına 6 gün var tam 4,5 aylıkken gittim 6800 dü kilosu hastalandı biraz iştahsızlık oldu tam yemiyor ama doktor normal dedi
mericalmila byzzyb ben biberonla vermiyorum emiyor şuan sadece kaç cc bilemiyorum siz biberon verdiğinizde meme reddi yaşamıyor musunuz
byzzyb mericalmila doğduğundan beri emmedi zaten emzirme danışmanıyla da denedik ilk 1 ay şırıngayla verdim olmadı malesef mecburen biberon verdim
KKuboss 2.buçuk aylık kızım hem emiyor hem mama alıyor iki-üç saatte bir duruma göre 60 ya da 90 veriyorum 60 içince genelde bitiğinde ağlıyor ama 90da ağlamıyor memeden ne kadar süt geliyor kestiremiyorum ama mama bu şekilde
aryasmom5 @mericalmila benim bebeğim en başından pek memeyi istemedi silikon denedim olmadı şuanda alıyor ama 3-5 dk emip bırakıyor doyması imkansız o yüzden mecburen sağıp veriyorum