Gulra Bsraa0809 bende panik ataktım. Büyüdükçe geçmesede azaldı. cok küückler korkman normal ama geçecek
ebosunannesi @Bsraa0809 korkmayın yenidoğanlarda yüksek çıkabiliyor bizde öyleydi 3 hafta sonra tekrar bakıyor
Bett1 Bsraa0809 bizim de yüksek çıktı daha sonra 20 günlükken tekrar bakıldı düşmüştü. Yeni doğan doneminde yüksek cikabiliyormus. Üstelik bende tsh hastası olduğum için tedirgin olmuştum
Bsraa0809 Bett1 teşekkür ediyorum inşallah bizimde düşer 🤲🏻 doktorlar neden yenidoğanlarda yğksek çıkabiliyor vs demiyor anlamıyorum , hemen insanı korkutuyorlar
Bett1 Bsraa0809 doktor kaynaklı olabilir bizimki söylemişti canım yenidoganlarda yüksek çıkabiliyor gerçek değer 1 aylıkken net olarak belli olur eğer tedavi gerektirirse o zaman yönlendiririz dediler gerekte kalmadı çok şükür
Birevladaemanetci Bsraa0809 benimkide öyleydi hatta sağlık bakanlığından aradılar tekrar sağlık ocağına gidip vermiştik
defnemira1 Bsraa0809 benim kızıminda yuksek çıktı ilk 9 çıkmıştı sonra 7 ye düştü doktor 2 aylikken yine bakalim dedi düşmeye basladigi icin şimdilik korkmayin dedi benimki erken dogdu 33+6 haftalik
Ozlemfidan Bsraa0809 Bizim değerimiz de 12 idi. 40 günlükken kan alındı. Normal değerlere düşmüştü. İnşallah sizinki de öyle olacaktır 🙏
Mel955 Bsraa0809 tekrar merhaba, geçmiş bildirimlere bakarken gördüm şimdi de, umarım bebeğinizin tsh değeri düşmüştür ve rahatlamışsınızdır. Sonuçları nasıl geldi merak ettim 🙏🏻
Bsraa0809 Mel955 merhaba, henüz tekrar ölçtürmedim genel kontrole gittiğimiz çocuk doktoru yenidoğan için o rakam normal düşecektir o dedi ölçmedi ama ben yinede ölçtürmeyi düşünüyorum en kısa zamanda
Mikayla Bsraa0809 hamileliğinizde tıroid hapı kullandınızmı topuk kanında ne çıktı? 1 aya düşüyor genelde