Alerjikrinit Umaysukusunannesi küçük kavanozlara yapıyorum açtığım kavanozu maks 2 gün kullanıyorum haftada bir yapıyorum
Kuzeymomss Umaysukusunannesi oğluma küçük kavanozlar da yapıyorum 8 tane, günde 2 kavanoz yiyor. 4 günde bitmiş oluyor fakat kendimize yaptığımdan da veriyorum o yüzden 1 hafta da bir mayalıyorum. Ekşimediği için problem olmuyor
Umaysukusunannesi Minnakordek SevgiOzd Cinarinannesi23 Peki tadıma yeni geçicez biz ilk 3 gün yoğurttan sonra mesela kabağa geçicez kabağı tadarkende yoğurt verdinizmi gene yanında Alerjikrinit Gulaycelik03 Defnem2222
Cinarinannesi23 Ben haftalık 5 günde bir mayaliyorum ekşime olunca hemen yenisini mayaliyorum bebeğim yoğurt ve ayran sevdiği için günlük mutlaka veriyorum
Gulaycelik03 Bende eve yaptığım yoğurttan oğlusuma ⅘ küçük kavanoz ayırıyorum 2-3 gün veriyorum günlük bitiyor ufak olduğu İçin kavanoz.
Baybars02 Umaysukusunannesi mesela yoğurdu 3 gün verdin baktın sıkıntı yok dördüncü gün kabağı tattir bir öğün. Sonraki öğüne yoğurdu verebilirsin aynı gün ikisinide vermende sorun olmaz canım ama ayrı ayrı ver ki herşeyin tadını bilsin karıştırıp verme. Yoğurdu da ben ilk başlarda günlük çay bardağına mayaliyordum. Sonradan fazla mayalamaya başladım
Defnem2222 Umaysukusunannesi tadımlardan sonra yanına verebilirsin bence . Ben vermiştim kabak yanına çok az yoğurtla . Büyüdükçe ayrı ayrı ver mesela tabak hazırlarken yumurtasını ayrı ez labne ayrı vs. Herşeyin tadını alsın .
Cinarinannesi23 Umaysukusunannesi ben ilk yogurttan başladım 3 gün kuralını yaptım sonra sebze meyve 3 gün kurali yaptım. Ek gıdaya biraz erken başlamıştım ilk yoğurt gaz yaptı bıraktım sonra tekrar başladım düzenli günlük ufak bir kase veriyorum şuan bebegim 10 aylık çorba yemeklerin yanına ayran yada yogurt veriyorum yoksa yemiyor yogurtun sayesinde sebze yemeklerini yiyor
AviL06 Umaysukusunannesi ben küçük kavanozlara haftalık mayalıyorum. Her gün yeni bir kavanoz açılıyor ama günlük yapmıyorum tabiki 🤷🏻♀️🌹
bebis_ve_annesi41 Umaysukusunannesi haftada bir mayalıyorum eksimedigi sürece veriyorum zaten hafta bitene kadar eksimiyoda yoğurt
Minnakordek Umaysukusunannesi tek tek verin ben e tadına alışsın ilk etapta ve bı sorun oluyormu daha iyi gozlemlersiniz yoğurt alerjik bı besin olduğu için sorun olmazsa bile karıştırmayın derim ben
Deletedmom_110 Umaysukusunannesi altın sütü alıyorum ısıtıyorum 1 den 7 ye kadar sayıyorum hafif ısırıyorsa 2 kaşık yoğurt az sütü alıp süte karıştırıp kavınolara döküyorum sofra bezine sarıyorum üstüne birde yine birşey örtüyorum 5 saat mayalayıp kapakları açık şekilde sabaha kada bekletiyorum taş gibi oluyor🌺