Zynppp_0999 yeni 40 mız çıktı. Hep akşam saatlerinde saat 5 den sonra 8 kadar falan ağlıyor gün içinde olmayan bir şekilde. Bizim gibi olan varmı neden acaba. Kolik değil.Ama merak ediyorum böyle olan var mı?
Asmilik1 Zynppp_0999 bazı cocukların eşref saatidir derler zamanla gecen bir durum uyutmaya calış ilahiler aç
PeekaBoo_ Zynppp_0999 bizimki de bir dönem öyleydi akşam 8e kadar hiç bir şey yoktu 8de kalkıp ağlamaya başlardı gece 2ye kadar uyumazdı. Saat 2yi biraz geçince uyuyup kalırdı
Zynppp_0999 PeekaBoo_ aynen bizimde o saatler geldi mi huysuzlanmaya başlıyor. Uyutamıyorum da başlıyor ağlamaya
PeekaBoo_ Zynppp_0999 ara ara o dönemleri geliyor ama bir süre sonra geçiyor ya küçükmüş de belki gaz falan sıkıştırıyordur
1gulceninannesi Zynppp_0999 cadı saati deniyor. Benim kızım da o dönemlerde 8 de başlar 9 a kadar ağlar sonra yorulur bayılırdı. Alerjik bir bebeğiz ondan mı yoksa uyku öncesi stres boşaltması mı yapıyordu bilmiyorum. Büyüdükçe geçti.
Asmilik1 Cocukgelisimcimomy rad süresı ac dinlet devamlı dinlet sakinleştir öle bişeyi bir kere yapıp bırakma
Cocukgelisimcimomy Zynppp_0999 benim oglanda saat 5 te başlayıp akşam 10 a kadar ağlardı yaklaşık 1 ay sürdü şuan geçti ama ara ara tekrarlıyor
Cocukgelisimcimomy Asmilik1 çok denedim ama olmadı eltim dur benim bütün çocuklarım bu ilahi ile sakinlsiyor dedi söylemeye besladi bizimki aglamaktan bir hal oldu en son bana verdi oğlanı bu susmuyor diye 😂😂
Asmilik1 Cocukgelisimcimomy ağlasın ne olcak sen onun hakkından gelcek öle bişeleri bir kere yapıp bırakmıcan başta benimkide aglıyodı sonra sürekli dinlettim sürekli tekrarladım kazanan ben oldum siz bir kere aglıyor daha devamını getirmiyonuz sure 15 dakika ve 15 dakika içinde uyuyor
Cocukgelisimcimomy Asmilik1 ilahı denemelerini yaparken yanımdaydıniz galiba çok net konuşuyorsunuz 😂😂 bir tane nini var Hz. Fatıma ninisi diye her gece açtım onu olmadı bazı çocukların enerjileri farklıysa demek