Ecrininannesiiiiiiiiii Melispamirates regl goruyor muydunuz regl olduğunuz halde mi ara kanama yaptı?
Melispamirates Ecrininannesiiiiiiiiii evet oluyordum 40 da tam olmaya başladım bebeğim 4.ay 13 günlük düzenime girmiştim ilaca adet dönemi başladım bittikten 15 gün sonra tekrar oldum gerçi doktorum ilk kutuda olabilir hemen pes etmeyelim dedi ama başkalarında oluyor mu merak ettim herkesin çok kullandığı bi hap değil başlığı görünce sorayım dedim
Themom_ Ecrininannesiiiiiiiiii memnunum ara kanamam olmadı kilo ödem de yapmadı geçen ay ilk reglmi oldum bu ay 15 gün kadar geçti olmadım bu sabah bir kanamam oldu bir daha kanamam olmadı bekliyorum 🤷♀️
Ecrininannesiiiiiiiiii Themom_ bende kullanmaya başladım bugün biraz tereddütlüydüm bebeğim cok cok az emiyor ama ben yinede emziren anne hapı almak istedim diğer haplara göre daha doğal olduğunu söyledi eczaneci
Themom_ Ecrininannesiiiiiiiiii aynısını doktorum dedi en temiz olanı bu piyasadaki diğer haplara göre diye. Benim de bebeğim azıcık azıcık emiyordu sağarak veriyorum sütümü bir etkisi olmadı çok şükür sütün oranında falan ama genel olarak mama kullanıyoruz sütümle doymadığı icin
Ecrininannesiiiiiiiiii Themom_ benim kizim da oyle emiyor emmiyor arasi artik sadece mama ve artik mama reddise basladi atak haftasinda ek gidaya başlıcaz ona guvenerek aldim artik
Ecrininannesiiiiiiiiii Melispamirates isminden dolayı bende garipsedim merak ettim bir sorayim dedim çünkü daha önce hic duymadım ismini
Themom_ Ecrininannesiiiiiiiiii ek gıdaya başlarız dedi mi doktorunuz benim kızımda 4 ay 26 günlük son kontrolümüzde 6. Ayda baslarız tadımlara vs demişti bizim doktorumuz da ondan merak ettim
Ecrininannesiiiiiiiiii Themom_ bugun alerjisi icin doktora goturmustum cocuk doktoruda gördü tadimlara baslayabilirsin artik dedi bende bilemedim acikcasi ek gida icinde
BetulDefnee Ecrininannesiiiiiiiiii bende 3 aydır cerazette kullanıyorum ara kanamalar yaptı doktor 3 ay da bunu denememi önerdi bakalım bizde nasıl etki edecek
Ecrininannesiiiiiiiiii Hanimlar merhabalar reglim biteli 2 gun oldu ve sürekli lekenme yaşıyorum yasayan varmi aranizda ne kadar devam edicek 🥺🥺