ikibebiss vecihi benim bi tanıdığımda aynı şekilde oldu 2 defa 3-4 gün hastanede yattılar sarılık yüzünden. Sütü vardı yetiyodu ama aman doymuyo diye mamada veriliyordu. Sarılığı çok yüksek çıkmıştı doktoruda emzirme sütün yaramıyo sadece mama kullan sütün sarılık yapıyo demiş ve sadece mama kullandı 1 ay kadar
vecihi h-nur 🙄 çok şaşırdım şu an anne sütünün sarılık yaptığına.. taburcu ederken söylerler di mi 🙄🙄 siz de hem emzirip hem mama devam ettiniz değil mi daha sonrasında
h-nur vecihi biz taburcu olurken sarılığımız bile yoktu 1 gün sonra kontrole gidince çıktı, ben de duyunca çok şaşırdım internetten araştırdım sonrasında.Halen de meme+mama veriyorum, sıfırlanana kadar devam edicez dedi doktor
h-nur vecihi zaten internette de yazıyor memenin bırakılmaması öneriliyor çünkü anne sütünden alınması gerekenleri alsın diye, yanında mama da veriliyor ki sarılık düşsün diye
elifin_annesi30_ vecihi sarılık belirtileri neler di acaba ben kendi bebeğim de şüpheleniyorum da korkuyorum hastaneye götürmeye ya benden alirsalar diye
Almila30 elifin_annesi30_ supheniz varsa hic durmayin alsinlar tedavi etsinler sizin gibi dusundum 28degerle hastaneye yattik. Eger surekli uyuyorsa beslenmek icin bile uyanmiyorsa gozlerinin ici ve yuzu sariysa vardir
vecihi elifin_annesi30_ şüpheleniyorsan git canım tamam çok zor kabul ediyorum ama sağlıklı olması daha önemli değil mi?
Almila30 vecihi aynilarini yasadim daha bebegim 3 gunlukken 28cikti kanda sarilik degeri. Senin gibi bombos donduk ve lohusaliginda etkisiyle cok fazla zorlandim cok agladim kendimi yiprsttim ama yapmasaydim keske cunku bebegim sagligi icin oradaydi iyi gelicekti daha kotu durumda olanlar var dusunemedim. Siz dusunun. Ben sutumu 2 saatte bir sagip posetleyip her gun hastaneye goturdum gorus gunu ve saatlerinde gorebildim emziremedim yogun bakimdaydi. 3 gun kaldi 16ya dustu. Anne bebek uyum odasina aldilar benle beraber kaldi kilosuna ve gunune gore ne kadar sut almasi gerektigini soylediler iki saatte bi 36cc veriyordum once emziriyordum sonra sagip ne kadar icebilirse sonra sut+mama seklinde devam ettik. Bir gun sonra tekrar yukselmisti fototerapiyi odaya getirdiler ben ışıkta takip ettim ve sonunda dustu evkmize geldik 8 degerle. Uzulmeyin korkmayin geciyor. Kan uyusmazliginiz varmis eger dusmezse devam ederse en fazla kanı degistirilir o da artik kolay oluyormus. Doktorlar bana oyle soylemisti rabbim sifaciniz olsun insallah gecmis olsun
Merveaslan1 vecihi kan aldılar mı bizimde enfeksiyona bağlı sarılık çıkmıştı. Merak etme geçeçcek annesi. Rabbim sağ salim kavuştursun
Mervebrsq vecihi benim yavrumda olmuştu merak etme geçecek bugünler lohısalık insan hassas oluyor üzülme bebegin hisseder her bebek oluyor ama bizde bebegin yanında kaldık eşimle küvez yanımızdaydı bol sütlerin olsun tatlım geçmiş olsun
Mecannn vecihi devlet hastanesine götürün arastirma olsun mumkunse benim oyle kurtuldu oglum ozelde az da dusse cikariyorlar bi ise yaramiyor