Hanımlar lütfen bana yardımcı olun 🥺 kayinvalidemlerle aynı şehre taşındık bize yemeğe gelecekler ve ben pek hamarat değilimdir 2 yıldır da doğru düzgün misafir agirlamisligim yok resmen unutmuşum 😂 (4 yıllık evliyim) kayinvalidemlerden sonra da sırayla bütün akrabalarımız gelecek.. çok tedirgin oldum.. endişeleniyorum acaba agirlayabilecek miyim memnun kalacaklar mi diye.. neyse konuya geleyim kayinvalidemler için nasıl bir menü yapabilirim
Beyaz İskender çorbası
İslim kebabi
Fırında elma dilim patates
Pirinç pilavı
Mantı
Cacık
Çoban salata
Yalancı tiramisu
Böyle bir menü düşündüm ama pratik ve yanına yakışacak 1-2 de meze tarifi istiyorum sizce nasıl? Oğlumu kreşe götürüp getiriyorum ve pek yerleşemedim duzenimi daha oturtamadim temizlik vs. O yüzden yemekler hem pratik hem de lezzetli olsun istiyorum.. (kayınpederim tavuk sevmez nefret eder ondan tavuksuz yemekler önerirseniz çok sevinirim) şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻 bir de kayinvalidemi çok severim dünya tatlısı bir insandır ama kayinpederimden de bir o kadar nefret ederim yüzünü bile göresim yok ama maalesef aynı apartmandayiz 😭 beni sakinlestirecek telkinlerde bulunursanız çok mutlu olurum 🥹 birkaç konuyu birden karıştırdım ama 😂 neyse yazan ellerinize parmaklarınıza sağlık ayirdiginiz vakit için şimdiden teşekkür ederim 😇🌸