vaveyla_1 Eşimin mesleğinden dolayı Afyona tayin olduk 15 gün oldu geleli lazer epilasyona gitmeyi düşünüyorum ama bi bilgim yok burası hakkında. Afyonda lazere giden memnun kalan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
Minikbal vaveyla_1 ben arise gidip memnun kalmıştım ama su an ekip değişmiş ve çok saygisizlasmislar. Başa koymuşlar birini git istediğin yere sikayet et diye cemkirio. Arisi tavsiye etmem. Dilan polat düşünebilirsiniz
hayalperest__ vaveyla_1 soprona buz lazer sitesine gir orada sattığı klinikleri hastaneleri gösteriyor cihazları çok iyi. Hem kaldırılmamış olursun
vaveyla_1 Minikbal yaa ay onuda görmüştüm iyiki söylediniz valla teşekkür ederim. Evet Dilan Polat da seçenekler arasında bide oturduğum yere de yakın İnternette bi iki yorum gördüm çalışanları önce iyi sonra soğuk davranıyorlar falan diye oda kafa karıştırdı biraz siz gittiniz mi Dilan Polata
Minikbal vaveyla_1 henüz gitmedim. Benim lazer seanslarım bitti ara atislara gidiyordum. Ama dilan polata gidicem ara atış için
Sonsuz18 Sonsuz18 buz lazer tüyleri uyutuyor diyorlar bende hastane ortamında 2000 di soprano ice gitmedim o yüzden
Sonsuz18 hayalperest__ evt o da buz lazer sonuçta Alex en kalıcı yöntemmiş o yüzden Alex cihaz kullanan yer arayışındayım
hayalperest__ Sonsuz18 Ben iyi makine olarak candella ydı sanırım aleksandr o ve sopronayı biliyorum kullananını yorumları olarak ta çok iyi inaşallah pişman olmam bende
vaveyla_1 Sonsuz18 bende hamilelikten önce gidiyodum Alex cihazıydı ve çok memnumdum burda da bulursam gidicem bildiğiniz var mı Alex cihazı kullanan merkezler