Ayferde Eslemnaz aynı benimde bacağımın genitale yakınnyeri ince ince çatlak onlar rahatsız etmiypda karnım çok sinirimi bozuyo 1 2 seneye düzelmezse karın germe ameliyatı yapmayı düşünüyorum onunla beraber karındaki çatlakların çoğu alıyormuş karında gevşeyen kaslarıda dikiyorlar ameliyat sırasında şuan böyle düşünüyorum ilerde naparım belli olmaz
balkupununannesi Eslemnaz hamileliğimde de doğumdan bir süre sonra da aynı Sefa balsam kullandım hiç çatlarım olmadı
Omerarda06 cydcvk kilo verince sarkma oldu mu peki sarkma gibide değil aslında buruşuk çirkin bi görüntü göbek kısmında
cydcvk Omerarda06 yok canım hiç olmadı dediğim gibi tamamen genetik. Benim annemde de çatlak sarkma falan yok boşuna kremlere para vermeyin
LaraCroftTombRaider Striort çatlak tedavisine başlıycam 2 ay sonra, tamamen geçirmese de görüntüsünü azaltsa bana yeter 🤦🏻♀️
Ebrar27 LaraCroftTombRaider hiç başlama çünki ben gitim sadece bi kaç ay sedefleşti ve sonra tekrar eski halini aldı para çöp ..
guvenn LaraCroftTombRaider ben 1 seans girdim buna hiç bi işe yaramadı bacaklarım ful çatlak aşırı sinirimi bozdu umutluydum bu işlemden
Ygmrry Eslemnaz lierac kullanıyodum hala kullanıyorum biraz fiyatı pahalı ama gerçekten düzenli kullanımda işe yarıyor. Eğer ki bütçen uyuyorsa serumuyla birlikte kullanırsan çok işe yarıyor.ya da güvendiğin bi aktar varsa karışım yaptırabilirsin
Ygmrry Hry-ayhn26 dermapen yapılıyor çatlaklar için acılı bir işlem sadece azaltır tamamen geçirmez daha seyreliyor
Ygmrry Femme1 hamileliğimde benimde bacaklarımda ve göbek,göbek yanlarında oldu kırmızıyken sürülen iyi kremler gerçekten işe yarıyor.ama önceden kalma kalçamdaki beyazlara çözüm yok sadece lierac serum ve kremle azaltabildim ama kırmızılar geçti
Yagmur_24 mugglejungle doğumdan sonra çatlak oluyor mu olmaması lazım şaşırdım bol bol nemlendirin kendinizi bir de su en azından soldurur bir arkadaşımdan duymuştum benim de popo kenarlarımda soldu gibi ama yakından var yani hala