Eslemnaz Merhaba arkadaşlar hamilelikte oluşan çatlaklar için önerebileceğiniz etkili bir krem varmi?
cydcvk Eslemnaz kesinlikle genetikle ilgili bişey bu boşuna kremlere dünya kadar para vermeyin ben 50 kilodan fazla aldım hamileliğimde hepsinide verdim hiç bişey de sürmedim
Femme1 Eslemnaz tamamen yapiyla alakali bence . Benim hamilikle kullanadigim urun yoktu . Lierac dahi kullandim. Bacagim ve göbeğim catlak dolu. Cok kotu gorunuyor nolucak bılmiyorum. Arkadasim dilan polata gitti . Cok az etki ediyor o paraya degmedi yani olsaydi bende gdicektim
120720 Eslemnaz Valla benimde her yerim çatlamıştı hamileyken ne denediysem olmadı yani yapısal bir mevzu bu . Ben hamileyken fazla kilo almamıştım doğumdan sonra eski kilomun altına düştüm zayıflayınca kaybolmaya başladılar çoğu öyle gitti yani krem falan çok araştırmıştım denedim ama hiç biri bir işe yaramıyor
hllglck Eslemnaz mugglejungle kelebekce Gebe okulundaki hoca üzüm çekirdeği yağı çatlaklar için birebir demişti. Deneyin isterseniz.
Yagmur_24 mugglejungle doğumdan sonra çatlak oluyor mu olmaması lazım şaşırdım bol bol nemlendirin kendinizi bir de su en azından soldurur bir arkadaşımdan duymuştum benim de popo kenarlarımda soldu gibi ama yakından var yani hala
iklime Hanımlar üzgünüm ama bu yapısal birşey sanırım. Bende doğum yaptım ne öncesinde ne doğum sonrasında hiç çatlak olmadı. Arkadaşlarım inanamadı. Üstelik hiçbir krem ilaç vs kullanmamama rağmen 🤷🏻♀️
Fadime17 iklime evet kesinlikle yapısal ben hep nemlendirdim sürekli yağ sürdüğüm halde aşırı çatlak oldu vücudumda ve doğum yapalı 2 ay oldu hâlâ dokunamıyorum o çatlak olan yerlere için için acıyor 😣
Ygmrry Hry-ayhn26 dermapen yapılıyor çatlaklar için acılı bir işlem sadece azaltır tamamen geçirmez daha seyreliyor
kelebekce Benimdaynı konuda yardıma ihtiyacım var sarı kantaron diyorlar ama şuan kırmızı kırmızı karnımda hiç yok ama üst bacağım çok kötü
Omerarda06 cydcvk kilo verince sarkma oldu mu peki sarkma gibide değil aslında buruşuk çirkin bi görüntü göbek kısmında
Ygmrry Femme1 hamileliğimde benimde bacaklarımda ve göbek,göbek yanlarında oldu kırmızıyken sürülen iyi kremler gerçekten işe yarıyor.ama önceden kalma kalçamdaki beyazlara çözüm yok sadece lierac serum ve kremle azaltabildim ama kırmızılar geçti
mfanimals Maalesef benim de birsürü ürün kullanmama rağmen karnım harita gibi Hiç bi ürün kullanmadım çatlamadım diyenlere de ayrıca sinir oluyorum 🙄