EbrarKerem merhaba anneler oglum 10 aylık ve dün akşama uyumadıgı için bagırdım oda öyle bi agladıki içim yandı bi anlık öfkeyle yaptım destek olacak kimsede yok bazen kendimi kaybedip bagırıyorum bunu nasıl aşabilirim yardımcı olur musunuz bana
Linabuse1002 EbrarKerem sakşn kalmaya çalış eger o an bebegın sadece uyumuyır aglamıyorsa o odadan 1 dakıkada olsa cık evının içinde biraz dolaş ıyı gelecektır . Bende bazen sabredenıyırum elımde olmuyır bende bagırabılıyorum sabırm artık tükenince ama bagırsakta boş anlamıyor cunku o yuzden bu sekılde kendını rahatlat🥰🙏🏻
AdaMerveMrv EbrarKerem kendinizi bir sekilde sakinlestirmeye calisin bir sure cocugu guvenli bir yerde birakin birkac dakika baska odaya gecin sakinlesip yanina oyle donun lutfen. Siz bagirdikca o da hircinlasir isler daha kotuye gider buyuyunce de bu bagirmalar artarak devam eder 😞
Prensannesii__21 Cok sinirlendiğinde git baska odaya kapını kapat orda bağır cocuga bağırmayın o daha küçük 🙂
EbrarKerem Prensannesii__21 biliyorum bende farkındayım ama yatdımcı olacak başka kimse yok yanımda bunun için kendimi düzeltmek istiyorum
EbrarKerem AdaMerveMrv ondan korkuyorum yapamadıgımı düşünüyorum anneliği haksızlık yapıyorum sanki ogluma