Hayatsarkis annediyebiri ya sıçrıyor siliyorum eğer içime sinmedi yıkıyorum. Ama abdest alınca aklıma düşürylg Bunun dini boyutu nedir acaba
Humeyra66 Hayatsarkis vesvese temiz yikadigindan eminsen sonra temiz degil diye aklina kusku dusuyorsa bunun adi vesvese
Deletedmom_106 Tuvalete gidince çorap çıkarılır paçalar yukarı çekilir katlanır sıvanır artık her neyse 😄İşin bitikten sonra ayak bilek bacak bi kısma kadar yıkanır . Abdestle ilgili değil abdest olmasa bile yıkanması lazım Benim bildğm tuvalet adabı budur 😂
Humeyra66 Deletedmom_106 Offff aliskanlik olmuş varya ayaklarimi yikamadan asla çikamiyorum tuvaletten girmeden oncede mutalaka terliklere bir su döküyorum🤣🤣
MomKukuleta Hayatsarkis buna çözüm olsun diye klozet için ayaklarınızın altına tabüre alabilirsiniz. Google Tuvalet pozisyonu yazın daha açıklayıcı olur. Buradaki mantık dizlerin biraz daha yukarıda kalıp karnın itiş posizyonuna sahip olması. Google da daha iyi anlatıyordu. Bende alıştığım için artık klozeti tercih ediyorum ve arada tabure kullanıyorum. Alçak klozetler de bu gibi tercihler için var.
Deletedmom_106 Deletedmom104 yok dik bi şekilde bırakılırsa asla ıslak kalmaz çıkarırken dik bi şekilde bırakılırsa suyu süzülür ve yıkandığı için temiz olur . . Benim bu hayatta en sevmediğim şey ıslak terlik asla giymem ve ıslaksa da herkese bağırırım düzgün koyun die
Deletedmom_106 Humeyra66 zaten bu şekilde yapılsa herkes gönül rahatlığıyla giyer terliği işini görür çıkar . Öteki türlü çok zor . Dikkat etmeye biliyo insanlar 🥹
Hayatsarkis Ya tamam ama bi yerlere gidince her yerde paça sıyırıp çorap çıkarıp yıkayamıyor sunuz . Abdest im sıkıntıya giriyor Sıçratmadan işiyebilen var mı 😃 Kafayı yedim 😜 Help me
hayalperest__ Hayatsarkis ben alaturkaya gireceksem evde kimse yoksa pijamamı cıkarıyorum 🤣🤣 birileri varsa paçaları kıvırıyorum yani ister istemez sıçrayabılır