Biranne_hg 1 yaşında oğlum var ve sürpriz bir gebelikle 2. Kez anne olacağımı öğrendim. Ne hissedeceğimi bilmiyorum ama çok korkuyorum. Biraz motivasyon veren annelere ihtiyacım var 🥺🥺🥺
Mahpeyker07 Biranne_hg hayırlı olsun 🥰 rabbim analı babalı büyütsun inşallah . Korunuyor muydunuz ? Bende korunuyorum ama 10 aydır adette olmuyorum hamile olsam Allah korusun şimdilik 😊 nasıl anlarım bilmiyorum
nhduman Biranne_hg spiral ve ertesi gün haplarıyla hamile kaldım 2. bebeğime :) 10 aylık bebeğim vardı daha.. Büyük bir kaza sonucu yani. İlk zamanlar çok zordu. Kabullenemedim. Aldırmaya kadar gittim Allah affetsin. Şuan 6 aylık hamileyim ve iyi ki diyorum. Nasip eden Allah’a sonsuz şükürler olsun 🥲
MehAkIl Biranne_hg 😇 benim de 8 buçuk aylık bir kızım var ve ben 4 aylık hamileyim. İlk öğrendiğimde bende karmakarışık oldum. Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Strese girdim 1 ay sonra alıştım şimdi mutluyum tabiki hayırlı olsun sağlıcakla inşallah
Biranne_hg nhduman bende testi pozitif görünce ne hissedeceğimi bilemedim. Bir yanım çok tedirgin oğlum çok küçük. Bir yanım da evlat hasreti ile tutuşan annelere haksızlık isyan etmem diye düşünüyorum. Tabi hala olayın şoku var. Demek ki Rabbim nasip edecekmiş ne desek boş 🥺
Biranne_hg nhduman çok tedirginim bilmiyorum nasıl bir süreç bekliyor beni. Oğluma karşı kendimi kötü hissediyor gibiyim. 🥺
nhduman Biranne_hg ben mesela kendi kendime şey düşünüyorum. Kuzumun bu sene ki kışlıklarını hep geçen sene indirimlerden aldım. Sadece çorap ve atlet eksiğimiz var. Allah’ta bana ogluşumu gönderdi ki yeni borçlar yeni harcamalar yapalım 😀
Perizydnl Ya benimde bir yaşında oğlum var ve adetim altı gün gecikti dün test yaptım ama negatif çıktı ne yapmam gerekiyor bana da akıl verin lütfen 😒
Biranne_hg MehAkIl Şuan bende öyleyim 🥺 Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Olduğu olmadığından daha iyidir 🤲🏻
Hulya0129 Biranne_hg motivasyonu vereyim 😂 oğlum 5 ay 17 günlük 11 haftalık hamileyim 😂 alın size motivasyon 😂 ben istiyordum zaten peş peşe dogurmayi . Allah yardımcımız olsun
Biranne_hg Hulya0129 siz bence çok zorlanmazsınız ikisi de küçük olacak yaşları büyüdükçe inatçılıkları ve kıskançlıkları artıyor 🥲
fatmanurdmrbrbr Hulya0129 benimde bebeğim 5 ay 22 günlük. 2. Bebek bizde istiyoruz peş peşe büyüsünler diye. Ama sezaryen sonrası 2 sene önermiyorlar. Sizin sezaryen mıydı
Barlaskooo Hulya0129 en iyi motivasyon sizinki olmuş sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🥰 ilk doğumunuz sezaryan mıydı riskli mi oluyor hemen sonrasında gebe kalmam
Hulya0129 Biranne_hg ooo benimki şimdiden inat 😅 istediği bı şey olmasa eline istediği şey verilmeyince çığlık kıyamet o yüzden stres yapmayin keyfini çıkarın hamileliğin 😍
MehAkIl Biranne_hg Amin inşaallah . Şuan yeni öğrendiğiniz için allak bullaksınız ama güzel düşünün geçecek hemen
nhduman Biranne_hg öyle oluyorsun ki inanamazsınız :) Ben ki adapte oldum ya herkes olur gerçekten. Hele bir hareketlerini hissetmeye başla aklın çöküyor o zaman :)