Arkadas3495 Biz tadımlıklara basladık 1 hafta sonra 6 aylk oluyoruz ek gdaya baslayan bebeklern kakası nasıl olur benim kızın az önce kakası bıraz katı geldi biz büyüklerin kakası gibi normal mi
Vina3 Arkadas3495 biz de yeni başladık ama katı değil. Ek gida sonrası su verıyor musunuz veya formül mama miktarını suya göre fazla veriyorsanız o da buna neden olabilir
Pinpony Arkadas3495 bol bol su teklif edin. Ve her yemeğine zeytinyağı ekleyin. Günlük 1 çay bardağı miktarını geçmeyin ek gida
tuanamoms_07 Verdiğiniz besinlerin içine bir tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin su vermek bile işe yaramayabilir
Arkadas3495 Pinpony oyle yapıyorum su da veriyorum zeytinyağı da koyuyorum demek ki suyu daha mı fazla vermem gerek
Vina3 Arkadas3495 bir de ben her gıdayı mesela patatesi havucu elmayı yoğurt susuyla sulandırıp öyle veriyorum. Damağına yapışırsa diye korkuyorum o nedenle yapıyorum
Pinpony Arkadas3495 Su içmeye yeni başlayan bebeklere günde 300-400 ml, 1 yaş civarında ise 700-800 ml civarında su verilmelidir.
Arkadas3495 Günde ne kadar su vermeliyiz kaç ml acaba ben az mı veriyorum ki sizler ne kadar veriyorsunuz