MelindaMelisa mrsheisenberg Kademeli olarak kestim.Önce gündüzleri vermedim sonra gece sadece uyurken verdim sonra hiç vermedim
mrsheisenberg MelindaMelisa gece kesince nasıl uykuya geri döndü peki çok ağladımı bende keseceğim yakında memede uyutuyorum ondan soruyorum 14 aylık 15. Ayında kesicem gibi görünüyor
MelindaMelisa mrsheisenberg Piş piş yaptım kucağımda evde gezdirdim ,eline bişeyler verdim ,bazen salatalık ,cici bebe falan onu kemirdi.Sonra onuda bıraktı.
Elifagah Sapsikanne kısmı çalışma hakkı nasıl birsey sadece bankacılar da mi var biraz bahsedebilir misiniz
Sapsikanne Elifagah çocuğun okul çağına gelene kadar yarım gün çalışma hakkın var yarım maaş alıyorsun sigorta da yarım yatıyor ben 9 da gidiyorum 12.30 da çıkıyorum iş kanununda olan bir şey yani herkesin var bu hakkı ama küçük işyerleri kullandırmaz muhtemelen hatta memurların bile çoğu kullanamıyormuş sanırım ama banka sorun çıkarmıyor bence çok güzel bir şey öğleden sonrası bebeğimle bana kalıyor
Dorilla Kartal23 annen bakacaksa hiiiç merak etme ben de bebeğim 4 buçuk aylıkken başladım şu an iki hafta oldu gayet iyi gidiyor aklım hep onda o ayrı mesele ama sorun yok şimdilik
MelindaMelisa mrsheisenberg Dün ilk kez 1 kere uyandı.Çünkü normalde sürekli meme ağzındaydı.Sık uyandığı oluyor.Ben mecbur olmasam kesmezdim memeden ama ilaç kullanmam gerekiyordu sürekli
mrsheisenberg MelindaMelisa bende 10. Ayında kullanmam gerekiyordu idare ederim dedim ede ede ağrılarla 14. Aya geldik önce biz olucaz ki yavrularımızda iyi olsun.. çok geçmiş olsun size de
MelindaMelisa mrsheisenberg Aynen öyle bizim iyi olmamız gerekiyor.Hala süt geliyor sağıyorum bugün bile sağdım üzülüyorum o sütleride içmiyor.Elimle sağıyorum pompayla sağsam daha çok gelecek böyle böyle azalacak
Uraz23 Doğumdan 1 gün öncesine kadar çalıştım kendi işim olduğu için bebeğim 2. ayda emmeyi bıraktı çok uğraştım ama almadı 2. ayda tekrar başladım çalışmaya annem sağolsun bakıyor birde yetmiyor gibi 1.5 aylık hamileymişim (bebeğim 4 aylık)
rstoglu10_cnr Kartal23 bakan güvendiğiniz biri varsa içiniz rahat olsun ben 2 aylıkken bıraktım ilk saat ağladım sonra bir baktım misler gibi keyfi güzel bakılıyor izin zamanlarımda hemen gidiyorum sakin ol güzel anne sorun yok