Elifumay_devrilmez66 Kızlar merhaba 3 aylık kızım 8 kilo boyu da 65 cm sizce çok mu çevremdeki herkes kilolu çok diyo sizin bebekleriniz kaç kilo
Usnac1995 Elifumay_devrilmez66 biraz çok sanki 😀 benimki 4. Ayda 8 kiloydu. Benim oğluma bile kilosu çok iyi ayından fazla derlerdi. Eğer doktor sorun görmüyorsa boşver çünkü gerçekten bir yerden sonra resmen durdu kilosu. 1 yaşına girecek daha yeni 10 kilo oldu yani aylardıe 2 kg almış
Elifumay_devrilmez66 beyzzsenturkk_ bizimki çok emiyo onun için mi acaba tekrar doktora götürsem mk acaba
beyzzsenturkk_ Elifumay_devrilmez66 gerek yok bence haraketlenmeye basladığında verir kızımda 3 aylıkken top pancar gibiydi herkes cok şişko diyordu şimdi 8 aylık boya gitti zayıfladı
Dondurmalikahve Elifumay_devrilmez66 Doğum kilosuna göre fazla almış anne sütü mü siz babası falan iri misiniz?
Laydaren Elifumay_devrilmez66 Biraz hızlı gitmiş🙈 ama anne sütü veriyormuşsunuz, yapısal da olabilir hızlı kilo artışı. 3 aylık bebeğe anne sütüne diyet de yaptıramazsınız bence doktor bir şey demiyorsa takmayın 😊
Elifumay_devrilmez66 Dondurmalikahve anne sütü bide baba tarafi da iri babası falan ben öyle değilim de 😅😅
Sinem1205 Elifumay_devrilmez66 benim kizim da 3 aylikken 7kiloydu ama hareketlenmeye başladıkça kilo alimlari yavasladı 9 aylikken 10 kiloydu şuan 10 aylık son ay sadece 100 150 gram almış. Anne sutu mu veriyosunuz sadece?