ilaydaaysima Kbr79 16 günlük benimki aynı durum oldu hakiki zeytinyağ damlattim makyaj pamuğuna totosuna doğru sürdüm duzeldi
GokceMom_ Kbr79 doktora danışıp mamasını hakiki zeytınyagı koyabılırsın az bişey kabız olmasını önler bide hangi mama kullanıyosun canım
BynBird Kbr79 hergün 1 çay kaşığı zeytinyağı içirin 2-3 günde 1 de kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposuna sokup 5 saniye kadar bekleyip çekin faydası oluyor
Kbr79 ilaydaaysima hangi mama kullanıyorsunuz bende deniyim tuvaletini yapamayınca çok kasıyor kendisini sancılanıyor bence
Nova Tabii doktorunuza da danışın öncelikle ama bize doktorumuz mamasına bir süre düzenli bebekler için olan zeytinyağından ekletmişti.
Melis1706 Nova icine zeytinyagi 1-2 cay kasigi koyuyordum ben verebilirsin egerki etki etmezse zaten biogaia damla verir sana
BynBird Kbr79 hiçbir sorun olmaz zaten o dönemlerde başlıyor kabızlık problemi doktorumuzun önerisi ile başlamıştık biz de ayrıca yoğun bakımdaki zayıf bebeklerin mamalarına da zeytinyağı katarlar ki de çabuk toparlansın diye
miranhazal ikiprensannesi53_ kim söylüyor onu doktorlar bebeklere su vermeyin derken siz bu aklı nasıl verebiliyorsunuz mamanın içinde su var zaten dediğiniz doğru olsa çocuğun kabız olmaması gerekiyor. Anne sütünde de mamada da su var. Ekstra su önerilmiyor.
hemsireannee_ ikiprensannesi53_ insanlara yanlış bilgi vermeyin. Mama dahi alsa 6 aydan önce su verilmez bebeklere. Doktor uygun görüp verin derse o ayrı.
irmarose Kbr79 kolay kaka yapabilmesi için kaka masajı videoları var onları yapardım bacaklarını hareket ettirin bol bol artık çok zorlandığı takdirde de mamasına yarım çay k zeytinyağ eklemiştim
Semihbebek1 miranhazal benim doktorum her mama sonrası bebeğe çok az su ver dedi ve yılların doktoru her şeye yanlış demeyi bırakın artık tek bir doğru yok
ikiprensannesi53_ miranhazal ne olur su verilirse 2 bebek annesiyim ikisine de doğar doğmaz verdim noldu çocuklarıma böyle sudan kaçarsanız daha kötü olur
ikiprensannesi53_ hemsireannee_ niye iki cocuguma da doğar doğmaz verdim noldu çocuklarıma su öcü değildir korkulacak zarar verecek Bi yanı yok