Kuzucuk_29 kirikkalp ayy bizimki gerçek babası kılıklı😂😂Babası ne yaparsa hepsini harfiyen uyğular Bi kere beni taklit etdiğini görmedim
bmmomss kirikkalp dötünü yeriiimmm Isırma annecimmm Gel bi kerecik öpeyim koklayayım geelll Annecim onu yerine koyar mısın Kızım yanıma gelir misin 🥲 Evet annecim yapabilirsin Harikasın kızıımmm Bravooo annemmm Babayı öpelim miiii
Biz3kisiyiz_ kirikkalp -cısss -hayıııır -yapma -düsersin -kaçma (bez almaya,uymaya giderken 😂) -Kaç(kovalamaca oynuyoruz günün büyük çoğunluğu 😂) -aç ağzını ( yemek yedirirken 🤦🏻♀️) -annemmmm -yicem seni -yaradana kurban neler yaratıyor böyle 😂
Pogcayanakannesii kirikkalp Oğlum dur yapma Çınar sana hayır dedim Çekmeceyi bırak elin sıkışıcak bak Hayır şeker yok kahvaltı yapmadıınn Uslu dur hadi annecim sana sürpriz vericem Afferin benim güzel oğluma A benim güzel oğluuummm Seni hep yerimm yeeeerr 😂😂😂😂
Opecert 4 aylığız o yüzden cıss yok bizde daha😂 Kurbağa prensim Bal oğlum Aşk çocuğum Oyy anneem oyyy Sarı kafaaamm
tubiiik_ kirikkalp YÜSRAAAA GİNE NİE AĞLIYORSUN YAPMA KIZIM MAKINELERİ BOZUCAKSIN GEL ÖPİM ALTINI TEMİZLİYELİM GELLL 🫠🫠
ssunacicek kirikkalp nerdemişş nerdemişş oğluşumun annesi nerdemişş 😀😀 seviyo ama napim ritim tutturdum oda benim hoşuma gidiyom😀😀😀😀
fik -güzel kızım benim hadi bir böğk ver anneye 😂 boklar aşağı Nil rahatlığı 😂 -annesinin gülü -iyi ki doğurmuşum seni sütkolik ( polisi arayıp fazla süt içmekten ihbar edeceğim seni 😂) -güçlü kızım benim -niye ağlıyorsun güzelim benim bende yeniyim bu işte 😂 -allah rızası için 2 - 3 saat uyu uyuyayım nxnkckc Yeni doğan olduğu için şimdilik bunlar