pinkooo_02 kirikkalp yapma oğlum Gel yanıma Sakın Düşeceksin Anneciğim Kurban olduğum Yaradana kurban Ölürüm sana Herşeyim Oğluşum Aşkım Birtanem Seni çok seviyorum Beni öpmek istermisin Gel sarılalım 🥰
Bus1903 kirikkalp merak etme bir süre sonra düzeliyolar ya herseyi ögreniyolar çokta yakın olmasalar iyi tabi ama yapcak bişey yok artık😬
ikiprensannesi0 kirikkalp oyy kurban verene Allah’ım nasıl güzel çocuk vermişsin 😅 Bal oğlum güzel oğlum İyiki doğurmuşum seni Not 15 günlük daha 😅
35izmir kirikkalp Yapma Deriiiiiiiinnnnn Derinime derinime masallah 😂😂 Aferiiiimmmm bravoooooo Kızcem kızcem Mavişşşşşş Bnim bunlar 😂😂😂
Bibebek_ kirikkalp bal böcesiiiii bok böcesiii diye seviyorum aney size kurbaaan diye de haykırıyorum 😂😂
Bugleminannesi28 kirikkalp annesinin patatesi 🤣 pofuduk Güzel kızım Dur düşeceksin Tırmanma oraya Gel mammam annnneeeeeeğğğ(demiyor diye ısrarla soyletmeyw çalışıyorum sjsjsjj)
Bibebek_ kirikkalp en çok da kalbimm diye seviyorum ya ben çocuğumu sevmeye doyamıyorum 8,5 aylık net bi şekilde anneeeğ diye bağırıyor yicem sıpayı yaaa 😂😂❤️