Bus1903 kirikkalp anne diyosanız oda ondan diyodur babaannesi falan diyin benimde kardesim dedeme çok uzun bir süre baba dedi annemler dedigi için
kirikkalp Bus1903 üst kattalar ya sürekli anne diye çağırıyorum oda duyuyor 🤦🏻♀️ Az önce gitti kapı kapalı anne diye kapıya vuruyor aç gidecem diye oğlum ben burdayım farkında mısın diyorum yok ağlıyor 🥲🤦🏻♀️
Ucansupurge kirikkalp Guzel kizim Hayir yavrum Yapma evladim Annecim dikkat et Ah ben sana demedim mi düşersin diye… Gel opeyim de geçsin AylizzzzzzzZzz Hayir hayır o olmaz. Bu senin icin tehlikeli Koltukta ziplama yavrum Kosma kizim
kirikkalp Ucansupurge ay bende hep derim gel öpeyim de geçsin ve buna alıştı hiç birsey olmasa da dudağını bükerek uufff ufff.oldu diyo öpeyim diye 🤣🤣🤣 ama nasıl hoşuma gidiyor ölüyorum 🥲
Bus1903 kirikkalp merak etme bir süre sonra düzeliyolar ya herseyi ögreniyolar çokta yakın olmasalar iyi tabi ama yapcak bişey yok artık😬
Ucansupurge kirikkalp Aynı benim kız 😀anne ufff anne uff muah yapar birde opucuk sesi 😍 Hayatimda bu kadar hareketi cocuk gormedim gun icinde 26328 kere düşer kalkar ve koşmaya devam eder😩😀
kirikkalp Ucansupurge oğlum da aynı eşim diyor düz yolda bile düşüyorsun çocuğum helal olsun jsjsjsjs
muratnannsi kirikkalp oglum yapma Yavrum az dursana Annemmmm kurban olurum sana Ölürüm sana annnemmmmm Annesi kurban olsunnn gel öpeyim Canm annemm Hayiiir Bakk kızıyorum ama artkk 😁😁😁😁 milyon kere kullanıyorum bunlari
pinkooo_02 kirikkalp yapma oğlum Gel yanıma Sakın Düşeceksin Anneciğim Kurban olduğum Yaradana kurban Ölürüm sana Herşeyim Oğluşum Aşkım Birtanem Seni çok seviyorum Beni öpmek istermisin Gel sarılalım 🥰