ElifZynep54 kirikkalp aşko kuşko pipiko ksksks sinirlenince senin pipini kesicem senin yerine Babanı dövicem baban çirkin sen ondanda çirkin falan 🤣🤣🤣
ElifZynep54 kirikkalp aşko kuşko pipiko ksksks sinirlenince senin pipini kesicem senin yerine Babanı dövicem baban çirkin sen ondanda çirkin falan 🤣🤣🤣
Linaoykum_ kirikkalp CISSS hiçbir zaman kullanmadım. Ama Olmaz Hayır annecim Yapma annecim Sıcak annecim Tosbiğim benim Ne yedinde bu kadar 💩 😂 Ölürüm sanaa
Birevladaemanetci kirikkalp Anneşinin baaaalı Anneşinin bebettiiiii Ama öyle yapamayız annecim çok tehlikeli olabilir 😂 Hadi yapalım hadi edelim hadi gidelim vs vs 😂
kirikkalp Binnur_cam ay o aylarda benim oğlum da öyleydi bir yandan yemek yapardım bir yandan kucağımdan inmezdi çok zordu ama geçiyor şimdi 1.5 yaşını gecti meme meme diye yapışıyor sürekli ağlamak istiyorum.. 🥲 ama sabır..
Bus1903 kirikkalp anne diyosanız oda ondan diyodur babaannesi falan diyin benimde kardesim dedeme çok uzun bir süre baba dedi annemler dedigi için
Prensesminik42 kirikkalp ATLAMA rabiş YAPMA rabiş ATMA rabiş OTUR rabiyaaaaa UYU artık rabiş DUR rabiş SU İLE OYNAMA rabiş CESMEYİ KAPAT. Sipamm. Gel bı öpücük ver rabiş. Artık dur. Rabiş yordun tek çocuk 🤣🤣