gmzshn kirikkalp aşkoooooooo Seni verene kurban Allahım özene bezene yaratmış Hayır annecim Gel annecim O fındık ağzını yerim Bokcuk yapmışsınsın bokcuklar bokcuklaaarrr
delirmeceler kirikkalp yapmaaa Yanarsın Sıcak Prensesim yapma Aşkım oğlum yapma Onların bana verdiği cvp anne vuşş anne vuş dedim. Sus diyorlar artık
Motherqueen_ kirikkalp -Annemmmmm -annesinin kır papatyası -dünyanın en güzel kızııı der ve devaminda şarkıya giriş yaparım (Mavi Gri-Dünyanın en güzel kızı)😃😃😃
Ozlem2904 kirikkalp aferim sana annem, oyyy seni yerim, aşkım seni çok seviyorum, iinnhhh hayır o uff, lütfen hayır! 🙈🧸
Ebus2045 kirikkalp annecim Paşam Kara kurbagam gel opcem Pamuğum gel isirayim seni Kurban olduğum totonu yerim 🤗😄 Oğlumda aynı annem kurban olurum sana Seni çok seviyorum annem Tüm günümüz böyle iltifatlarla geçiyor 🤗
Ozlem2904 kirikkalp 😄😄😄😄 sinir gelince yüzüm uyuşuyor sonra gidip suyla yikiyorum 😄😄 sakinlesiyorum oyle
Cennetkokulum___ kirikkalp Efendim anneciğim (günde 182837373727 kez) Hayır (kendisine zarar vereceği zamanlar) Gel kız buraya çabuk (içim kaynayıp doyasıya öpüp gıdıklamak istediğim zamanlar 7/24 )