kasimonbes Ankara ve İzmir yaptık. 2. Geleneksel Ankara yapacağız. İstanbul ses verin kış gelmeden son güzel havaları kaçırmayalım 💕
bengulsah kasimonbes Avrupa yakasını ben ayarlaya bilirim herkese uyacak ortak bir yer bulurum nerde oturduklarını yazar ve katılmak isterlerse. Tabii sizde gelin çok güzel olur 💘🫰
kasimonbes bengulsah bende eskiden Avrupa’daydım güzel yerler var sahil var en azından. Ayasofya sultanahmet olabilir ulaşım da rahat. Anadolu da Kadıköy olabilir en merkezi yer ☺️
Leyla1609 bengulsah Avrupa yakası Bağcılardan selamm🌸 tanışmak isteyen olursa tanışalım arkadaşlar buluşmada ayarlayabiliriz 🌸
bengulsah kasimonbes Evet florya tarafı güzel olur diye düşünüyorum marmaray da olduğu için genel anlamda ulaşım kolay olur. Kadiköy de çok iyiiii
masal57 kasimonbes Kültür turu mu yapacaksınız;)Çocuklu bebekli ailelerle Sultanahmet konumu çok karışık kalabalık aqua florya veya Kemerburgaz kent ormanı veya Florya Atatürk ormanı sakin huzurlu ve tam bebekler için bu bölgelerde olursa katılım çok daha iyi olur💐✋
kasimonbes Karar verelim gelebilecekler yazsın ona göre mekan seçip rezervasyon yapalım 🫶 daha sonra yorumlara katılırım 🙏
Simaysmomyy Ayasofya sultanahmet güzel ama aşırı kalabalık park yeri sıkıntılı. Millet bahçesi tarzı yerler güzel olabilir. Nakkaştepe mesela anadoluda Avrupa da kent ormanı olabilir
kasimonbes Simaysmomyy yer daha belli etmedik katılıma ve fikirlerinize göre ayarlıcaz bende eski Bahçeşehir’liyim ☺️