Bukito Esra_33 benim tam 9 yaş var,bilerek erteledim,oğlum büyüsün aklı ersin kendi işlerini halledebilsin diye,çok şükür tam istediğim gibi oldu,şimdi 13 aylık kızımın bakımında destek bile oluyor,oynatıyor,şarkılar söylüyor,ona piyano çalıyor 😀
Nismom Benim 13 yaşında bir kızım var. 7 aylıkta bir oğlum. Vallahi ben çok memnunum halimden. Kızım tam bir küçük anne. Elim kolum benim. Ben 35 yaşındayım çok yardımcı oluyo bana. Oğlumda abla şefkatiyle çok huzurlu büyüyor. Evde 3 kişi pervane oluyoruz etrafında iyi ki geç olmuş.
ikibebiss Esra_33 kızım 2019 doğumlu 4 yaşında oğlum oldu 2 aylık. Kızım tuvaletine kendi gider yemeğini kendi yer üzerini kendi değişir yatma saatin geldi dediğimde yatar direkt uykuya geçer. Sabah okuluna götürmek için kaldırırım yüzünü yıkar dişlerini fırçalar herşeyini halleder sadece saçını toplarım 🙂 Kısacası 4 yaş çok iyi 👍🥰
happiestMom Esra_33 valla herkes 4 5 yas cok iyi demiş ama ben hiççç iyi olduğunu düsünmüyorum. Tam 5 yas var aralarında kızım aralıkda 6 oğlum ocak da 1 yasında olucak nasip olursa. İnanın günlerim bu kadar kötü geçebilirdi. Kızım cok sakin, sessiz, mükemmel bir cocuktu. Oğlum doğduktan sonra kızım gitti yerine baska cocuk geldi resmen. Bu zamana kadar sesini bile yükseltmeyen ben kendimi atasım geliyor. Her gören allah sana kolaylık versin deyip gidiyor. Artık kızımı bir yere cıkarıp birini davet etmeye korkuyorum. Kardesine o kadar baglı ve seviyor ki anlatamam. Tüm derdi bizle 😢 Çocukda haklı tüm ilgi ondayken ikiye bölündü, tüm zamanım sadece ona aitken artık ikisine ait, önceden sürekli oynayıp gezerdik şimdi fırsat bulup koltuğa bile oturamıyorum. Eğer çocugunuz küçükse ve imkanınız varsa hiçç düşünmeyip hemen yapın. Küçükken yapanlarda cok zorlanmıstır ama kıskanclık olmamıstır en azından.
Bendanla happiestMom 6 günlük bir anne olarak kesinlikle katılıyorum dedim illa olacaksa keşke daha erken yapsaydım en azından anlamazdı ikiz gibi olurlardı.ilk çocuğumda 2,5 yaşında ve hali tavrı inanılmaz değişti bir hafta içinde 🥺 şuan ailemin yanında olduğum halde herkes destek olduğu halde cok zorlanıyorum evimize dönünce ne olacak hiç düşünmek bile istemiyorum 🥺
Aseldyn Esra_33 oğlum 4 aylık doğduğu günden beri ağlıyo, ağlamadığı zaman hasta olduğunu düşünüyoruz o derece kolik sancıları hala bitmedi, gündüz uykuları 20 dk geçmez yemek zaten yesin diye biberonla şekilden şekile giriyorum yorgunluktan sütüm kesildi annem ve eşim destek olduğu halde pertim çıktı. Sadece bende susuyo bende yemek yiyo. Evlendiğimde 3 çocuk istiyodum kalabalık aile masalarını çok severim ama oğlum sağolsun beni perişan etti allah ona uzun ömür versin benim 2. Yapmam için hafıza kaybı yaşamam lazım 😀
Smha Bebiş ya 3 yaşındayken yada 5 yada 6 yaşındayken en ideali ben anaokuluna başladı yaptım çokta iyi oldu o okuldayken dinleniyordum hastane işlerimi hallediyordum şimdide kızımla okula bırakıp gelip evde vakit geçiriyoruz 3. Yaşındayken çok istedim de sağlık sorunları yüzünden yasakti
Babybob Esra_33 Valla 7 yaş var aralarında çok güzel ablalık yapıyor çok yaş farkı her zaman iyidir bence tabi
MinikKoalam11 1melisaydin bi iyi bi kötü geçti kızımla tek başıma ilgilendim ondan dolayı galiba zorladı biraz
Mevam55 Oğlum 5 yaşındayken 2. Çocuğum dünyaya geldi oğlum gayet iyi idi kıskanma falan yapmadı ama şu anda çok feci çatısıyorlar 2. Çocuğum 4 yaşındayken 3. Oldu ve çok kıskanıyor sureklı yanımız da veee huyu çok degıstı 🤦♀️ Bebeğim 2.5 Aylık bir an önce oda büyüse dıyorum çok yıprandım 🙃
elifzumra0760 Dogukan benimki 23 yine benden erkenmiş oğlum kasımda 24 yaşında olacak kızım 7 22 günlük 🥰
happiestMom Sevgidolu bizim ilk zamanlar yine bu haline göre daha iyiymiş. 1 2 ay geçince kızımı tanıyamadım. Neyse biz iyi düsünelim. Bu günler geçicek ve keske geri gelseydi dicez o yüzden iyi düsünelim iyi olsun. Sana tavsiyem eğer bebegin sakinse büyük olanla ilgilen. Benim bebegim cokkk gazlıydı ne gece ne gündüz uyku uyuyamadım eşim vardiyalı çalısıyor. Kızımla hiç ilgilenemedim eskisi gibi 😢
Ndrg-12 Esra_33 arada 13 ay var bizim. Başta çok iyiydi ama büyüdükçe aşırı zor olmaya başladı. Oğlum ablasını yakaladı neredeyse. Şuan kızım 3 olacak aralıkta oğlum da şubatta 2. İkisi de benmerkezci. İnatlaşma döneminde. İkiz büyütmek gibi bir şey yaşıyorum aslında. Şimdi biraz daha rahatladık tabi aynı anda yatıp kalkmaya başladılar. Kendim çalışıyorum kızımı kreşe gönderiyorum yarım gün işten çıkınca alıyorum. Oğluma annem bakıyor. Öyle işte. Bana göre iki çocuk arası yaş farkı 6-7 falan olmalı 😀
DunyamMavi Novamom_ valla tek çocuk yetiştirmeyi ileride ona nasıl destek olacağımı düşündükçe heyecanlanıyorum. Allah nasip etsin sevgi dolu mutlu bir çocuk olması için tüm enerjimi ona vercem. Bölünmeden başka bir çocuk için ondan kısmadan yetiştireyim istiyorum. evini arabasını bile almak istiyorum. Üniversite mi okuyacak kalkıp onunla gideyim. Doğum mu yaptı gideyim yanına her şeyini yapayım.
Erto123 Esra_33 4 olmalı tecrübe ile sabit yoksa zor oluyor büyük 4 olacak ki biraz daha aklı ersin öbür türlü kıskanıyor belli etmese de paylaşmsyı tam öğrenmemiş oluyor 4 olursa daha aklı başında davranacaktır kardeşine kreş anasınıfına başlamış olur sizin için kolaylık olur