kibele1923 Esra_33 bence 4 yaş ideal. Benim çocuklarım biri 4 buçuk yaş, biri 6 aylık❤ aralarında tam 4 yaş var
2ogullu1anne Oğlum 2.5 yaşındayken hamile kaldım.Araları 3.5 yaş 4 ay.Çok memnunum.Şimdi biri Aralık’ta 5 olacak ,diğeri 19 aylık olacak.En büyük yardımcım oğlum. İyi ki doğru zamanda olmuş.Arayı çok açsam istemezdim.
Tazeanne6262 Esra_33 kesinlikle 2 yaşı geçmeli birisi 2 ye yeni girdi birisi 2 aylık deliricem artık bittim dayanıcak gücüm kalmadı
Motherqueen_ Esra_33 benimkilerin arasinda 7 yas var ve akillilik edip iyiki bukadar beklemisim diyorum digeride kucuk olsaydi iki bebekle ugrasilmaz timarhanelik olurdum😃
hayalperest__ Esra_33 ikinci çocugun bebekliği , birinci çocuğun okul yaşına denk gelmesinde her yaş olur.😅
2bebegim Esra_33 eğer bakaniniz varsa aile bağlarınız güçlüyse yaş farkinin az olması güzel. Sizde kendinizi hazır hissediyorsanız. İkisi birbirine en iyi arkadaş olacak bir arada biyuyecekler. Ama benim gibi yanlizsaniz bakaniniz yoksa yaş farkı olsun derimm. Oğlum ile kızım arasında 6 yaş var şartlar gereği bu kadar oldu ama ideali 4 diye biliyorum.
Ahazize Esra_33 adem güneşin vidyolarını izlemenizi tavsiye ederim, 4 yaş öneriyo ve çok haklı bence. Ben biraz geçkaldım öğrenmekte . 3 yaş var aralarında , her yaş zordur mutlaka ama şuanoğlum ben döneminde olduğu için dahada zorlanıyor
Oznuryunus minikoglummmmm gözünü korkutmak gibi olmasın ama benim kızımla oğlum arasında 18 ay var kızım kiskanclik bilmezdi ama şimdi ocakta 3 e girecek oğlumda 1 yaşında bebekleriyle bile hayır o benim babam diye kavga ettiriyor kardeşine sürekli vurup ittiryor çok zor gerçekten
kitapkurdubebeninanasi Esra_33 okuduğum bir kitapta en az 3 en fazla 5 olması gerektiğini yazıyordu. Buna katılıyorum çünkü çevremdeki birlikte büyüsün diye ardı ardına çocuk yapan herkes çok zorlandı çok ama çok yiprandi. Olan büyük çocuğa oluyor daha bebekligini yasayamadan pat diye abla abi oluyor. Hele ki tuvalet eğitimi de verilmemisse daha beter oluyor..
Mommi2 Esra_33 bizim 4 bucuk ya tam ideal bence buyuk oaln kendini biliyordu en azindan bayada ilgilenmistim,iyi basklarini dinleyip az ara tutmamisim yaa kucugum o kadar huysuzdu ki anltamam yank buyuk cocuguma yazik olurdu
Sare-10 Esra_33 bence anne babanın yaşı burda önemli mesela ılk çoçuğum şimdi doğdu 30 yaşındayım yaşımdan ötürü ve Sezeryan doğum şeklim olduğu için 2 yaşından sonra mecbur düşüncem bır sene de ahmıle kalsam doğurmam 34 yaşı bulacak o yüzden yaşa çok bağlı… ama yaşım 25 veya 27 falan olsaydı 3 yaş basınca o zaman düşünürdüm doğması hamıle kalman 5 yaşı bulurdu büyük çoçuk anasınıfına başlıyor olurdu.
Hndealnathn Maddi manevi ne zaman hazır hissettiğinie eşlerin yaş durumuna göre değişebilir.benimkilerin arası 8 yaş ben memnunum aralarındaki yaş farkından