bananeabiya Mryykr kız belki mevsimsel geçişten de gecikme olabilir öyledir belki yine de test yap bence ben olsam dayanamazdım 🫢
Mryykr Ecem2008 off demeyin öyle yaa hem psikolojik hemde maddi hiç bı yönden hazır hissetmiyorum kendimi bu duruma
balkupununannesi Mryykr ben 16 gün gecikme yaşamıştım ve hamile değildim 😅 sizde kendinizi strese sokmayın bende spiral de yok 🙊
Smbl laleliii61 ay kız bende de sprel var şimdi gördümm postu hemen hesabına baktım kadının meraktan kist varmış ondan gecikmiş hamile değilmiş😊
Mryykr YYenianneeee yok çok şükür spiral yerindeymiş. 3.5cmlik bı kist oluşmuş ama korkulucak bişey değilmiş adet döneminden sonra geçer dedi zaten kist adetimin gelmesini engellemiş sanırım bu yapabilir böyle şeyler dedi
laleliii61 Smbl anladım ya benimde spiral var 2 gündür adet olmadım 2 gün gecikti yani xkwpxmlw of stres oldum ya
laleliii61 Mryykr ya bende hala adet olmadım 3.günnbugün spiral de var ilk defa böyle gecikti normalde 1 gün önce olurdum hep
Mryykr laleliii61 yani şimdi hamile değilsindir diyemem çünkü bende bı an öyleyim sandım açıkçası ama.streste çok etkiliyor yani herhangi bi sebebi olabilir istemiyorsan inşallah değilsindir canım ama bı kaç gün daha bak olmadı bı doktora görün istersen