Elif2019 Kızım dogdugundan beri cok emen bi bebek saatlerce emzirdigimi biliyorum suanda 3aylık emmeden en faZla yarım saat duruyo sonra huysuzlanmaya baslıyo acaba doymuyomu sizin bebisleriniz ne kadar süre duruyo
ma9419 Elif2019 benimki 3 ay 8 günlük bazen 1,5 bazen 2 saatte acıkıyor memede kaldığı süre çok değişken
Mom9 Elif2019 emme refleksi kuvvetlendiği için kısa sürede emip doyabiliyolar. Çişli bezde azalma yoksa az az sık sık da isteyebilir memeyi. Normal bi durum
Gulcan90 melisaninannesi benim kızımda 3 aylık sürekli emen çocuk şimdi emmek istemiyo ağlıyo meme reddi yaşıyoruz😔😔
ma9419 melisaninannesi Gulcan90 bizde malesef 🤦♀️ Bugün hep 5’er dakika emdi. Ekstra sağdığınız sütten yada mama falan veriyo musunuz
melisaninannesi ma9419 30 cc lik mama yapıyorum maalesef onun da tamamını içemiyor kusmamız da var sürekli
Gulcan90 ma9419 ben çözümü uykuda buldum. Uykudan uyanırken yada uykuya daldığında emziriyorum. Uyanikken göğsümü açtığım an ağlamaya başlıyo kendini geri itiyo. Yine de en fazla 10 yada 15 dk emiyo
ma9419 melisaninannesi ben vermiyorum şimdilik takviye bişey. Biberona alışıp memeyi bırakmasından korkuyorum
melisaninannesi ma9419 ben de kaşıkla veriyorum mecburen çok ağlıyor açlıktan yalanıp duruyor emmek istemiyor
ma9419 melisaninannesi ya benimki az emiyo ama emdikten sonra çoğunlukla uyuyo doyuyordur diye düşünüyorum o yüzden
ezginaz bizimde 1 haftadir anca 5 dkika emio bu aya kdr gayet iyidi meme reddimiz vsr gunde 4 kez mama vermek zorunda kaliorum ac kalior cunki 😪😪
Bahar1425 Elif2019 benim bebeğim de aynı sürekli memede doyuyor pisliğine emiyor hoşuna gidiyor kucağımda olmak bende doymuyor sanıyordum ama bezinden belli olur çişinden falan. Günde 5 kere bez değişiyorum
Bal_evlat Elif2019 3 ay 11 günlük dediğiniz gibi hep memeye düşkündü ama artık iyice abarttı hem uzun süreli emiyor hemde çok zaman geçmeden tekrar istiyor bende anlam veremedim doyduğunu düşünüyorum çünkü çiş-kaka sayısı gayet iyi 🤷🏼♀️
Elif2019 Bal_evlat ya emiyo diye seviniyorum ama evden dısarıya cıkamıyorum cünkü sürekli meme istiyor yarım saat emmeden duruyo sonrasındada ben bi sekilde oyalamaya calısıyorum bu sekilde sütte birikmiyo
Bal_evlat Elif2019 bizimki dışarı çıkınca falan biraz daha süreyi uzatıyor etrafı izliyor falan derken daha iyi oluyor ama evdeysek oyalayacak şeyler az ve bi yerden sonra hooop yine memedeyiz