Minikminik Haylazbaby öyle mi doktor bana içeren şeylerde yemeyeceksin dedi herşey yumurtayla özellikle sabah kahvaltısı çok sıkıntı oluyor
Haylazbaby Minikminik doktora bakarsanız herşeyin içinde yumurta oluyor . Haşlamayı bir süre yemezsiniz diğer türlü besinlerde olanı yiyebilirsiniz .
Minikminik mobesebesir benimde 2 çocuğum var biri 1 yaşında acil olmam gerekti ameliyatı bende ilk çocuğumda öğrenmiştim çalışıyorum bakıcılarıda vardı ameliyat sürecimde bakıcıda kalıyorlar ben bazen alıyorum sizinde destek olacak birisi varsa gecikmeden olun acil olunca inanın çok çokk zor ağrıları
nhlhmz11 Minikminik üç ay çok dikkat et yeme bişe doktor demedi mi ne yiyebilirsin ben hiç hatirlamiyorum , ama canın çok istiyorsa ucundan ye minik nefsin korelsin
Minikminik nhlhmz11 yiyebileceklerimi demedi sormakta aklıma gelmedi ama yememem gereken herşeyi söyledi herşeyide yeme dedi valla o zaman şaşkınlıktan aklıma bile gelmedi sormak
verusmom Ben geçen sene oldum bende zorlu bı diyet listesi bekleidm ama doktorun artık serbestin hiç bişey yasak değil dedi bende anlam veremedim tekrar tekrar kontroller sordum ama yok dedi 1 sene geçti bı problemi yaşamadım çok şükür