Minikminik bibibibiskrem bugün gün boyu tavuk pilav yedim yayla çorbası yedim ama doyurmuyor maalesef sürekli açım😒
DenizKusu2023 Ben aldıralı 10 seneyi geçti,herşeyi yedim ameliyattan 1 hafta sonra fakat hala özellikle sabahları yağlı hamurişi ,yumurta vs yersem bağırsaklarım hızlı çalışır,kendimi wc ye zor atarım🙈
YigitArass Haslanmis yumurta gazli icec3k baharatli yiyecek disinda istedigini ye ben oyle yaptim bi sikintim olmadi snkdlsks
livanurvealpinannesi61 Minikminik niye aç kalasınız ki çok yağlı acılı baharatlı asitli şeyler yemeyin bende safra ameliyatı oldum yumurta özellikle yasaktı et tavuk VS haşlama olarak yerdim kızartma yasak sebze yemeği VS çoğu şeyi yedim 5 ay bana dikkat et demişti 3 sene olacak ameliyat olalı 5 ay geçince herşeyi yedim
Minikminik livanurvealpinannesi61 çiğ sebze yağlı baharatlı yumurta ve yumurta içeren şeyler yemeyeceksin dedi banada
Haylazbaby Minikminik bi süre sarelleden, yağlı yiyeceklerden uzak durun ha bir de yumurta özellikle satışı. Daha sonra yemeye başlarsınız . Doktor bana diyet listesi vermişti ama öyle çok da dikkat etmedim listeye. Sadece yumurta sarelle ve kızartmadan uzak durmuştum sadece
Minikminik Haylazbaby herşeyin içinde yumurta var o zorluyor beni yumurta içeren şeylerde yemeyeceksin dedi doktorum
Haylazbaby Minikminik yok öyle bişey. Yumurtayı haşlanmış ya da yağda yeme. İçinde yumurta bulunan yiyecekleri tüketwbilirsin . Haşlama ya da yağda tapılan yumurtanın dışındakileri yiyebilirsin
mobesebesir Minikminik ben aldırmadım ama safra kesem de taş ve çamur var hamileyken her gün kustum bu yüzden. Ameliyat içinde çocuk elimi kolumu bağlıyor çok acı baharatlı abur cubur yemiyorum rahatım arada Bi atak geçiriyorum o kadar
Minikminik mobesebesir benimde 2 çocuğum var biri 1 yaşında acil olmam gerekti ameliyatı bende ilk çocuğumda öğrenmiştim çalışıyorum bakıcılarıda vardı ameliyat sürecimde bakıcıda kalıyorlar ben bazen alıyorum sizinde destek olacak birisi varsa gecikmeden olun acil olunca inanın çok çokk zor ağrıları
Minikminik Haylazbaby öyle mi doktor bana içeren şeylerde yemeyeceksin dedi herşey yumurtayla özellikle sabah kahvaltısı çok sıkıntı oluyor
Haylazbaby Minikminik doktora bakarsanız herşeyin içinde yumurta oluyor . Haşlamayı bir süre yemezsiniz diğer türlü besinlerde olanı yiyebilirsiniz .
nhlhmz11 Minikminik üç ay çok dikkat et yeme bişe doktor demedi mi ne yiyebilirsin ben hiç hatirlamiyorum , ama canın çok istiyorsa ucundan ye minik nefsin korelsin
Minikminik nhlhmz11 yiyebileceklerimi demedi sormakta aklıma gelmedi ama yememem gereken herşeyi söyledi herşeyide yeme dedi valla o zaman şaşkınlıktan aklıma bile gelmedi sormak
verusmom Ben geçen sene oldum bende zorlu bı diyet listesi bekleidm ama doktorun artık serbestin hiç bişey yasak değil dedi bende anlam veremedim tekrar tekrar kontroller sordum ama yok dedi 1 sene geçti bı problemi yaşamadım çok şükür