ipekk05 Deletedmom_79 siz kullandınız mı çok ağır ilaçmış bendede zaten uyuşukluk halsizlik baş dönmesi vs yaptı korktum kullanmaya daha fazla
isimsizanne1 Enfeksiyon varsa antibiyotiksiz geçmez ki zaten zehir olsa yasak olur öyle düşünme düzenli kullan sonra bırak, geçince de pamuklu çamaşır kullan çamaşırlarına nioli yağı damlat arada bir sirkeyle taharet al
ipekk05 isimsizanne1 tahlil vs yapmadan bunu verdi oysa idrarımda yaparken yanmam yok sadece kötü koku var vajinamda boş yerede kullanmak istemiyorum fitil yeterli olmazmı acaba ya koku için
ipekk05 Oscarasar dimi canım eczacı ilk başta olur sonra vucüt alışır yan etkiye diyo ama kafamı kaldıramıyorum ikinci almamda bıraktım kullanmıcam sıkıntı olmaz sanırım dimi antibiyotiği yarıda kesmem
Mermi ipekk05 ben enfeksiyon bölümüne gittim sürekli tekrarralayan sistit enfeksiyonuna yakalaniuorim artk bıktım hep acile gittim en sonunda randevu aldım enfeksiyon bölümüne sık ilişkiden oluyor dedi bol bol su iç dedi ciproyu acil doktoru verdi heryerim kaşınıyor alerji oldu sizde oldu mu ?
ipekk05 Mermi ben ikinci haptan sonrasını almadım herkes o zehir normal bir ilaç değil vs yazmış korkuma içipte bitiremedim hepsini