Hayatiseyretmeyegelmisim Sürekli aynı şeyleri yapıp duruyoruz çoğumuz biraz değişik yemek fikirleri çıkar belki bize 😂🏋️ sonra deneriz falan 🙄
Minnakkk Hayatiseyretmeyegelmisim bugun sünnet dugunune gidecgiz yemekli evde yemek yok en sevdigim gun 😀 ama degsıklık derseniz benden cok fikir cıkar mutfak benim işim cok severim 🥰
bengulsah Hayatiseyretmeyegelmisim mercimek çorbası, et sote ve turşu yanına buz gibi su daha ne olsun 😂
beyzzsenturkk_ Hayatiseyretmeyegelmisim hiç bilmiyorum hiç halimde yok sanırım gelince eşime paslarım
Bal38 Hayatiseyretmeyegelmisim dışardayız herife yıktım akşam yemeğini 😅 oğlumda sıkıldi evde onuda oyun parkina felan goturecez
Hayatiseyretmeyegelmisim Minnakkk ozaman değişik denenmiş lezzetli birşeyler at ortaya da deneriz bizde 😂🏋️ tavuklu etli kıymalı sebzeli Allah ne verdiyse 🏋️
Hayatiseyretmeyegelmisim Bal38 bende herife yikacagim gibi 😂🏋️ ama yinede değişik yemek fikirleri gelirse başka günler deneyeceğim skldm klâsik menülerden 😂
Hayatiseyretmeyegelmisim nerops off kolay gelsin 😆 yorumu düzenliyorum 4 metrekare anlamıştım ama 44 mü yazıyor orada 🙄💆
Hayatiseyretmeyegelmisim Rabia_annesi offf afiyet olsun 👌🏻 günün yıldız menüsü bu olabilir hele bide palamutsa 🏋️
Minnakkk Hayatiseyretmeyegelmisim o zaman size şişede tavuk tarifi verebilirim bilir misiniz 😀 cok cok cok lezzetli bir tavuk olur kendileri
Emuleys Beraninannesii Sebze çorbası tarifinizi paylasirmisiniz bir türlü güzel yapamıyorum şu sebze corbalarini
Bal38 Hayatiseyretmeyegelmisim nefis yemek tarifleri var youtbdn baya degisik.guzel yemekler.yapiyolar 😅😅