AliAreninAnnesi Melihakaya Hemen etki yapmazmış doktorumuzun dediğine göre belki bu uygulama 3 yıl bile sürebilirmiş. Ama biz bırakmak zorunda kaldık çünkü alerjik reaksiyon gösterdi. Şu an sadece o bölgelere ev yapımı lavanta yağı sürüyoruz her gün
AliAreninAnnesi tucexxx Merhaba malesef geçmedi ceviz kürüne başladıktan sonra nerden nasıl olduysa uyuz kapmış bebeğim 2 ay onunla uğraştık şimdi geçti haftaya cuma araştırma hastanesinde kontrolümüz var vitiligo için tedavi tekrar başlanacak
AliAreninAnnesi tucexxx Yok hayır henüz konulmadı ilk uyuz için tedaviye alındık doktorumuz bakmadı. Cuma günü bakacak artık o zaman kesinleşecek
AliAreninAnnesi OzlemCann Merhaba, 3 farklı doktora gösterdik 2 si görür görmez vitiligo dedi fakat 3.sü mavi ışık ile göstererek bu vitiligo değil dedi. Lekesi de hafif bir şekilde duruyor yine tamamen kaybolmadı
OzlemCann AliAreninAnnesi anladim canim benim oglumunda kolunda lekeler olustu dermatolojiye goturdum pek bilemedi canim cok skliyor asiri kafama taktim ya
AliAreninAnnesi Sevsevde Yani doktor mavi ışık ile baktı bu bebeklik ve çocukluk döneminde genellikle oluyor ama zamanla geçer dedi hatta kendi çocuğunda da varmış, dediği gibi de oldu çok şükür 😇