Daghan20 Geçtiğimiz haftalarda hep yüzüstü yatırıyordum yüzüstü yatınca uzun uyuyordu ama şimdi yüzüstü yatmayı da çok istemiyor Ne yapacağımı şaşırdım
Mavisssssssss Benim bebek kız 25 günlükten sonra gaz sancıları başladı uyumuyordu sürekli ıkınır haldeydi 3 ay böyle sürdü. Sizin de gaz sancısı olabilir yapacak bir şey yok maalesef. Gaz damlası deneyin bizde işe yaramadı
Defnelf19 Daghan20 bay bay gece diye doğal bir ilaç var. Uykuya dalmada yardımcı oluyor. Benim bebeğim de gündüz uyumak isteyip uyuyamıyordu.sağ olsun doktorum önerdi Bi dene dedi. Normalde gece için kullanılır ama gündüz de gayet işe yarıyor. Bebeğim direkt uykuya dalıyor. 🙂
Defnelf19 Tutiipkiii 6 aylık. 15 damla veriyorum sonrasında mucize gibi 40 dk sonra ya da yarım saat sonra uyumak istiyor bir iki sallıyorum tak uyuyor.
Okayss Daghan20 https://ilkadimlarim.com/buyume-ataklari?gclid=CjwKCAjwpJWoBhA8EiwAHZFzfr3dwddZWagT3WMr_K-SdJkjCGiTBVPeHtD0BbGbIWQML9qj_p8d-RoCypcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
giresun Daghan20 18 aydan selamlar gece en az 3 kez kalkiyor nedeninide bilmiyorum çıldırmak üzereyim