Kuzeynepp Busra4008 bn lansinoh almıştım hatta satmayi dusunuyorum isterseniz resim atarim iki kere kullandm ıçinden cikan biberon sıfır bikere bile kullanilmadi kutusuyla herşeyi icinde duruyor.
ZeynepA Kuzeynepp merhaba detayları mesaj olarak bildirebilir misiniz fiyat vs. Ben de araştırma içindeyim göğüs pompası
Merii0 Kesinlikle dodo baby . Lansinoh wee baby nin elektronik lerini de kullanmış biri olarak söylüyorum çekim gücü hızı vs çok memnunum
oglusunarastirmagunlukleri Merii0 lansinoh ve weebabyden memnun kalmadınız mı dodobaby ilk kez duyuyorum da aralarındaki fark nedir
gly57 Busra4008 bebeğim küvezdeyken kullandım. 6 aylık olcak şuan tek bir yara bile olmadı. saklama ve hijyende çok pratik. görümcem we babyninkini kullanmıştı iyi değildi onun çekiş gücü karşılaştırdım. fazla para vermenize gerek yok bence kısa süreliyse tabi.
Tubi88 Youha eller serbest şarjlı göğüs pompasını kullanıyorum.Hem kabloya bağlı kalmıyorum.Bulaşık bile yıkayabiliyorum hemde çekim gücü çok çok güzel.
Bett1 Busra4008 çoğunu denemiş biri olarak size tek önerim hastane tipi göğüs pompası kullanın hem çok güzel çekiyor hemde yara yapmiyor. Diğer elektrikliler gerçekten çekim falan yapmıyor avent, lansioh, kiwi falan kullandım yok. Hastane tipleri harika
Kuzeynepp ZeynepA yarın aksam eve döneceğim size resimlerini atarim bakarsnz .ama nasil atcam burdan bilmiyorum😀
ZeynepA Kuzeynepp merhaba dönüş olmayınca internetten aldım aciliyetim vardı işe başlayacağım pazartesi . Yine de çok teşekkür ederim 🙏🏻