Mrymlk00 _gull_ cuma günü gittiğim için gebelik durumu varmı diye kan istediler pazartesi vurulacak inşallah canım
Gulsum1234__ @_gull_ fiyatı nedir kızlar bu iğnenin bide yaşınız kaç acaba merak ettim. Sizce bunun yaşı var mıdır bende istiyorum aylık iğne ama 24 yaşındayım böyle gençken de vücuduma zarar vermek istemiyorum. Zararı yan etkisi çok mu
Mrymlk00 Gulsum1234__ devlet hastanelerinin aile planlaması bölümünden ücretsiz olarak yaptırabilirsin
Mrymlk00 Gulsum1234__ bende 24 yaşındayım ama yaptırdım çünkü 2. Çocuk için çok erken olduğunu düşünüyorum benim bi arkadaşımda aylık iğneler yaptırıyor 2 yıldır ve çok memnunlar
Mrymlk00 Gulsum1234__ canım bugün yaptırdım 3 aylık iğne bir zararı olmadığını söyledi sadece ara kanamalar olur dedi %99 etkiliymiş spiralden daha iyi olduğunu düşünüyorum açıkçası
Mrymlk00 _gull_ Ankara’da yaşıyorum ben etlik şehir hastanesinde aile planlamasına gittim kan testi verdim negatif sonuçlandı ücretsiz vuruldum
_gull_ Mrymlk00 ya iyiymis bende Ankara’da yaşıyorum da daha önce bilkente gitmiştim spiral için ama yol masrafi falan yeme içme derken zaten aynı ücret cikar