orkideSeverim Oglumm_ videoya çek sabah izlet ben gece bununla savaşıyorum de 😂😂rüya falan hatırlamıyormu
Oglumm_ orkideSeverim ya o kadar ani oluyor ki, rüya falan da değil, Bi kaç kez söylediğimde, korkuttular beni dedi, e yani bende korkuyorum, uykum vardı şuan uyuyamıyorum off, yine korkuttular mı acaba
Tombikdonerartikcokpahali Yatağa işerdim korkudan sanırım. Çünkü izlediğim bir film de adamın içine cin giriyordu onlar konuşturuyordu kalın sesli birşeydi 🥺🤣
Oglumm_ Tombikdonerartikcokpahali kız sus, zaten çaktırmadan altıma ediyordum az kalsın, kaldırdım bağırma kendine gel dedim, sanki adamın aklı yerinde de 🤦🏻♀️
Oglumm_ MasalsMommy tamam canım okurum bol bol, inşallah birdaha olmaz yaa, çocuk uyuyordu Allahtan, ben uyanıktım çok korktum
PeekaBoo_ Oglumm_ şey korkutmak istemem ama benim eşimde böyle oluyordu ama tabii başka şeyler de vardı hepsi birleşince biz epilepsi şüphesiyle doktora gittik ve gerçekten epilepsi çıktı. Eğer sürekliyse eşiniz bir şey hatırlamıyorsa buna uyanıkken sürekli göz dalmaları, aniden gelen göğüs sıkışması nefes darlığı el ayak uyuşması vs gibi ek belirtiler varsa bir nöroloji uzmanına görünün derim
Oglumm_ PeekaBoo_ çok sık olmuyor mesela 3 senedir evliyiz toplasanız 4 defa olmuştur hepsine uyanıkken şahit oluyorum, çağırdığımda hemen uyanıyor yani devam etmiyor ama korkuyorum ben, saydığınız diğer şikayetler yok çok şükür ama yinede Bi aklımızda kalsın dediğiniz umarım değildir de, birde gün içinde söylediğimde beni korkuttular diyor bide halk arasında sıkça bilinen karabasan bastı diyor
Zerdalicekirdegi Oglumm_ korkutuyor olabilirler suya ayetel kursi okuyup için tam sayısını bilmiyorum ama dualara sığının çaresine bakın ilerlemeden . Bi tanıdığımın da o şekilde dualarla. Geçti
Tazeannne98 Oglumm_ benim eşimde aynı şekilde öyleydi bi kaç zaman tekrarladı ama şükür artık olmuyo aynı sizin dediginiz gibi uyandirdigimda da çok korkuyodu 1, 2 dk sakinleştiriyordum
Oglumm_ PeekaBoo_ oda uyandı şimdi, hızlı hızlı nefes alıp veriyodu, çağırdım kalktı, oku birdahakine öyle yat dedim
Sevdimbaknehalegeldim Oglumm_ ablama da dün gece olmuş 2 ay oldu doğum yapali boğdular beni nefesim kesildi öleceğimi sandım dedi bunlar dilinde dua evinde kuran okummayan namaz kılınmayan Inanci zayıf kişilerde olur bnce okumadan asla uyumam ben gün içinde de aklima geldikçe hem iş yapar hem zikir çekerim
Barlasveannesi23 Oglumm_ benim eşimede oluyor arada uğruyorlar sanırım uyanıp bana bakıp yatıyor yatak odasında ayna olmaması gerekiyormuş bütün enerjiyi kıyafetlere yansıtıyormuş vs vs