Ess92 Babaannesiyle parka gitmişti. Koşarken yüzüstü kötü düşmüş. Burnu biraz ezilmiş yanları çizilmiş. İz kalıp kalmaması için doktora götürmeyi düşünüyorum ama mersk ettim böyle bir şey yaşayan oldu mu?
balkupununannesi Ess92 iz kalır mı bilmiyorum ama benim küçükken yara almadığım gün yoktu resmen ama çocukluğuma ait hiç izim yok
cinkinasi Ess92 benim kızım da düştü yüzüstü başı şişti burnunun üstü tamamen soyuldu bile diyebilirim baya kırmızı gezdi çocuk burnunun altı da darbe almış şişmiş kanamıştı ama yaralar geçince hiç bi iz kalmadı.
Htc4504 Ess92 çok açık yara değilse sıyrık gibi ise kantoran yağı sür mis ne iz kalır ne başka bişey çabuk iylesir varsa dene zararı yok
2girlsmom Ess92 benim kızım 1.5 yaşındayken yanagını peteğin kenarına çarpmıştı çok küçük ama derin bir yara oluşmuştu malesef izi kaldı şuan 4 yaşında yakından bakınca belli oluyor soran oluyor arada ne oldu diye
Htc4504 Ess92 tamam kantoran yağı çok iyi geliyor sıyrıklara zaten çocukların hücreleri çok yeni olduğu için iz kalmıyor çabuk iylesiyor içiniz rahat olsun
TwinsAndBeren Merhaba bebişlerin cildi kendini çok hızlı yeniliyor, derin bir şey yoksa iz kalmaz merak etmeyin 🫠 ama güneş koruyucu sürmenizi tavsiye ederim. Savunmasız cilt lekeye meyillidir 🥰
izd Ess92 sanırım izi belirleyen şeyi derinin kaç latmanz arar gördüğü.. dolayısı ile benzer düşüşlerin bazılarında iz kalır bazılarında kalmaz ama genel olarak basit düşmeler hani öyle dikiş istemeyen falan bebek/çocuk ciltleri gerçekten enfes iyileştiriyor..