Humeyra66 Binnur_cam Aslinda haklisin üzülmeyi göze alarak post açtim ama uzulecekte birsey yok annelik iste insan ne kadar takmak istemesede aklindan cikaramiyor.
Binnur_cam Humeyra66 insan istemsizce benim bebeğim niye zayıf diyor … Takma takma dediğim gibi başka sağlık sorunu vs yoksa kiloyu dert etme ..
CmreKSidar Humeyra66 mamaya alışmasın gerek yok ek gıdaya başla dedi benim içim rahat etmedi mama vermek istedim ams kızım sevmiyor
Humeyra66 BetulDefnee Benim kizimida oturttu oturabilir dedi destekli ki ben zaten destekli oturttuyorum kısa sureli 7.ayda artik desteksiz oturur dedi.
Humeyra66 Binnur_cam Yok cok sukur gelisimi de gayet iyi dedigim gibi hareketli de bir bebek ama az kilo almiş demekki kiloyu destekleyecek çözümler bulmam lazim😐
hayalperest2310 Humeyra66 oturmasına baktı öyle karar verdi benim kız hiperaktif öyle görünce ver dedi 😂
1Annevekizi Humeyra66 4 aylık 6300dü ama gelişimi hakkında iyi veya kötü bisey demedi. Ama mesela benimki 65 cm olduğu icin zayıf görünüyor. Bebekten bebeğe değişiyor kilo kısmı. Zaten gelişimi de iyi denmiş kiloya takılma bence 🌸
Kubrayuksel Humeyra66 Oglum 3060 dogdu sonra 2880e dustu gecen ay 6030 grmdi. Tadima 5.5 aydan sonra baslamamizi onerdi gelisimi boy uzaması iyiyse takilmayin her ay ayni gr almiyor sonucta
senaa2508 Humeyra66 benim bebeğim 3480 doğdu 4 aylık şuan 9,5 kg sadece anne sütü ile beslendi. Ama doktorum hem artık destekli mama sandalyesine oturt hem de ek gıdaya başla iri zaten yer dedi🤷🏼♀️ yani bi doktora sorun isterseniz belki de ek Gıda önerebilir
Humeyra66 senaa2508 Masallah bebisinize sordum ek gidaya baslamayida yok dedi 6.ay bitince basliyoruz emzirmeyi arttir dedi.
Opecert senaa2508 bizde 4 aylığoz 8500 kg başlatır mı bizide acaba? Ben henüz destekli dahi oturtmaya korkuyorm ya omurgaya zarar vericekmişim gibi geliyo nedense
senaa2508 Humeyra66 içiniz rahat değilse bi kaç doktora daha danışabilirsiniz ama bana kilosu zaten çokta düşük gelmedi bebeğinizin
Humeyra66 senaa2508 Öyle yapicam tesekkur ederim ya etrafimda kizimin ayinda bebekte olmadigi icin kiyas edemiyorum banada normal geliyor oyle cok zayif ta degil ama iste.
tosbiksmoms Humeyra66 4. Ayında 6450 kg. 5.ayinda evde tarttım 6500 kg. Hic kilo almamış. ben başladım ek gıdaya tadimlari yaptırdım. Şu an 5 ay 14 günlük. 3380 doğmuştu.
Usnac1995 tombikbebe inşallah zayıflamaz, benimkide 6. Ayda 8.800 dü. 1 yaşına girecek 10 kg anca oldu. Bir yerden sonra durdu resmen kilo alması. 6 ayda 1.200 anca almış