minikkizimm23 Kızlar benim bebis emmek istemiyor yeterince hızlı gelmediği icin agliyor kızıyor sürekli bende sağıp biberonda veriyorum o sekilde iciyor varmi baska benim gibi olan? Bebegi emmek istemeyen
bal_cocuk minikkizimm23 canım biberonla verdigin icin meme reddi yaşarsın kaşıkla verip yine de gögsünü teklif et
Hulya0129 minikkizimm23 bende öyle yapıyordum mama meme gidiyorduk mama yerine sütümü sagip veriyordum psikolojim bozulmuştu çünkü saginca az geliyordu sürekli emzirdim ağladığında çektim kendimi şimdi yine mama meme gidiyoruz ama emiyor yine bırakmadı hiç hoş biberonu gorunce memeyi birakip onu yiyor :)
zeynepst Aynı durumdayım denemediğim şey kalmadı meme emmiyor hala emzirmek için savaşıyorum çünkü daha 23 günlük bebeğim ememeyince çok ağlıyor bu sefer
aeaslan zeynepst bende aynı durumdayım saha 9 günlüğüz enjektör ile veriyorum. Çözüm bulabildiniz mi acaba
prensesannesi07 Bende öyle yaptım her defasında meme reddi yaşadım öyle yapma ağlasada biberondan verme ağladığında sakinleştir tekrar dene çünkü bebeklerin emdiği gibi değil sağmak sonradan azalıyor daha çok istemez
zeynepst prensesannesi07 3 aydır uğraşıyorum ama banamısın demiyor hal böyle olunca bende yoruldum almıyor mememi çünkü
yadszzz 2.5 aylık hiç emmedi benimki de sağıp veriyorum ama son günlerde giderek azalıyo sütüm barı bi 4. Ayı görsek iyiyiz ☺️
Fidan06 Ben de 4.5 aydır sağarak veriyorum hiç bir şekilde benim bebeğimde tutmadıeds ye kadar tüm yöntemleri denedim ama hiç bir sonuç alamadım🤷♀️
minikailem01 minikkizimm23 bende sezeryan oldun hastanede mama verdiler sütüm 4 5 gün gelmedi sonrada benimki emmedi 2 ay boyunca sağdım iki ay sonra emmeye başladı