Aybarsin_anasi Laden bende bundan dolayı tereddütte kaldım fakat bariyerle oyun oynuyo oğlum, salliyo ayarı bozuldu yatak odasındakinin. Daha güvenli ve dayanikli diye Montessori düşünmüştüm ama dediğinize bakılırsa yine hüsran gibi, teşekkür ederim cevabınız için 🥰
Aybarsin_anasi plajterligi dün bende ikeada yataklara baktım ama gözüme ilisen uygun bişey olmadi, fotoğraf atma imkanınız varsa çok memnun olurum. Umarım kullanımı kolay uzun ömürlü olur. Teşekkür ederim cevabınız için 🥰
plajterligi Aybarsin_anasi annesiyavrusu_ İkea sitesine girip NEIDEN/LURÖY yazarsanız çıkar. İnternet stoğu tükenmiş gözüküyor şu an
Aybarsin_anasi plajterligi plajterligi teşekkür ederim gayet güzel görünüyor Montessoriye benziyo yapı olarak. Seçenek olsun bana da sağolun 🙏
asrinhatasi Aybarsin_anasi ben yere sıfır olandan almadım bir tık yukarıda. Ablam da altı çekmeceli olanlardan aldı. Yere sıfır olanlar biraz zor oluyor bizimki karyola gibi kullanıyoruz
Aybarsin_anasi asrinhatasi peki yanına yatmaniz gerekiyor mu hiç. Emiyo benim tospa, yatarak emiyo uykuya geçerken onu nasıl çözerim bilemedim. Çok bana dayanabilecek bir yatak gibi değil sanki 😁
yemedimamadoydum Aybarsin_anasi normal baza aldım ben bide bariyer aldım mis gibi. Aklımda Montessori vardı ama fazlalık eşyalarımı kaldiramam diye normal baza aldım. İyikide öyle oldu alıştı çok şükür oğlum. Gerçi ben önce besikle ayırdım odasını 14 aylık olunca da düşme tehlikesi atlattık hemen bazaya geçiş yaptık.
Aybarsin_anasi yemedimamadoydum ben şuan çift kişilik yatakta tek bariyer ve ayakucumuza iki yastıkla zor başa çıkıyorum. O yüzden baza alırsam sanırım yine ayak ucunu ve yanları bariyerle kapatmam gerekcek. Çok deli uyuyan bir bebek çünkü. Kafam çok karışık birsz da korkuyorum. Bu yüzden Montessori mi acaba dedim ama o da düşündürdü. Teşekkür ederim cevap için 🙏
yemedimamadoydum Aybarsin_anasi ayak ucunun genisliginde bı bariyer daha alabilirsiniz. Montessori de alırsanız citlerinin arası yakın olsun Allah korusun kafası falan araya girebilir