beyzzsenturkk_ Eskoo1234 o kadar diyorsun ☹️ pedden kurtulmak istiyorum bende denicem ya ama kabı da merak ediyorum takılması temizlenmesi nasıl oluyor diye
Eskoo1234 beyzzsenturkk_ kabı bilmiyorum ama tamponu doğru yerleştirmeyi öğrenince hissetmiyorsun tasma akma filan da olmuyor. Ben ne kadar ped denediysem hep adet sonrası pişik kaşıntı sorunlari yaşıyordum tatile gittigimizde adetime denk geldi bende dedim bı tampon deneyim ve ne kaşıntı ne pişik çok rahattı bı daha ped kullanmam sanırım
beyzzsenturkk_ 35lavanta peki tek bir çeşit mi tampon var neye göre alıyorsunuz memnun kaldığınız varsa bende ondan başlayarak bi deniyim
BalBadem3 _The_ANA_ Geçen haftalarda denizden çıkıp yan tarafta cafeye oturduk, lavabodan çığlık kıyamet sesler direk koştuk tabii, tampon kızın içinde kalmış içeri kaçmış🥹 Fobim oldu asla kullanmadım. Bu durumlar olabiliyor dikkat etmekte yinede fayda var
beyzzsenturkk_ BalBadem3 al işte☹️ bu korku beni cok tedirgin ediyo nasıl cıkıcak simdi o nolucak☹️☹️☹️☹️☹️
BalBadem3 _The_ANA_ Ay bilmiyorum çok mu itmiş artık ama şok olduk hepimiz daha önce hiç duymamıştım ve kullanan tanıdıklarım asla kaçmaz falan diyordu🥹😂
Lunaaaaa beyzzsenturkk_ kap kullanmadım fikrim yok, tampon da beni çok rahatsız eden bişiy hiç rahat edemiyorum bi kaç kez kullanmak durumunda kaldım ama çok yanma yapıyo bende, içerde kalma gibi bi durum yok ipi var zaten
Noname21 beyzzsenturkk_ tamponla ben hiç rahat edemedim ya sanki içime bir şey girmiş batıyor gibi oldu
beyzzsenturkk_ Noname21 yanlış takınca öyle oluyormuş dediler ama sizde mi yanlış taktınız ki bende tamponu deneyeceğim herkes çok memnun kalmış ped kullanmaktan iyidir ya
Ozgee59 beyzzsenturkk_ tamponu bir kere denize giderken kullanmak zorunda kaldım o da kabımı unuttuğum içindi😬 bence ikisi aynı rahatlıkta değil tamponu sürekli değiştirmek gerekiyor. O günden beri kabımı yanımdan ayırmıyorum bi daha tampona mecbur kalmamak için. Menstrual kap candır. İçerde de hiç kalmadı şimdiye kadar çok rahat çıkarılıyor 😄
beyzzsenturkk_ Ozgee59 peki ne kadar sürede değiştiriyorsunuz temizliğini nasıl yapıyorsunuz tek kullanımlık mı biraz anlatır mısınız 🫶🏻
beyzzsenturkk_ Eskoo1234 evet ya ped sürekli pişik yapıyor ya da sızıyor ister istemez leke oluyor hele iğrenç bir koku artık rahatsız ediyor tesekkurler tamponu deneyeceğim🫶🏻
Mazikeen beyzzsenturkk_ ikisininde kullandım tampon ve ped asla kullanmıyorum artık tampon çevre dostu değil ped mantığı aslında yine menstural cup kullanıyorum 3 yıldır kendime yaptığım en büyük iyilik regl dönemim eziyet olmaktan çıktı koku yok aman kaydı dersi yok denize gir spora git istersen amuda kalk :)) özgürlük
beyzzsenturkk_ Mazikeen peki temizliği nasıl oluyor onun tek kullanımlık mı ne kadar sürede değiştiriyorsunuz kullanımı nasıl oluyor nerden alışveriş yapıyorsunuz
Mazikeen beyzzsenturkk_ 10 yıl kullanıyorsun çevre dostu ben organic cup kullanıyorum 3 yıl önce aldım Trendyoldan regl başında ve sonunda kaynatıyorum normalde boşalt duru su ile yıka tak regl boyunca
Ozgee59 beyzzsenturkk_ tek kullanılmık değil 10 yıl kullanabiliyorsunuz. Temizliği de adet bitiminde veya başlangıcında kaynatıyorum. Adet döneminde de çıkardığımda sudan geçirip tekrar yerleştiriyorum. Yoğun günlerde 4-6 saatte bir yoğun olmayan günlerde de 12 saatte bir falan değiştiriyorum. Bazen 12 saati geçtiğim bile oluyor ama bir sıkıntı olmuyor. Tampon gibi toksik şok riski yok zaten.
Noname21 beyzzsenturkk_ ya ne yazıyorsa öyle yaptım aslında belki markadan markaya farkediyordur ben kotex kullanmıştım
Mercosey beyzzsenturkk_ tampon önermem. Sıkıntılı ama kap kullanabilirsiniz kullananlar çok memnun ekonomik açıdan da çok iyi