Kubra226 Sena_aksacc kızım bir kaç kere anne dedi başka aa ee diyor arada canı isterse suan 8 ay 20 günlük endişelenmeli miyim
Sena_aksacc Kubra226 hayır canım daha küçük zaten endişelenme ama bol bol konuş bebeğinle sen ne dersen o tekrarlar
Kubra226 A2B4 yaa o zaman vakit var 8 ay 20 günlük daha demiyor kuzenimin kızı beş aylıkken başlamıştı da
A2B4 Kubra226 Biz 16 ayligiz bilinçsiz kelime var bizde arkadaşımın oğlu abiye abi ,teyzeye teyze abartmıyorum kedi görse kedi gel diyor vs….
Happybaby06 Kubra226 Bol bol kitap okuyun şarkı açın şarkı söylerken yüzü size dönük olsun önemli olan duyması değil sizin ağız hareketlerini görerek kelimleri söylemeyi öğrenmiş oluyo
Kubra226 A2B4 maşallah ya işte çevredekilerden insan etkileniyor üzülüyor kuzeniminki de dedede edada et diyor
A2B4 Kubra226 Direk çocuk gelişim uzmanına özele gidin derim maddiatiniz varsa devlette çocuk pskytr yonlendrio 1 yas öncesi devlette bakmiolar
Kubra226 A2B4 çok pahalı Mıdır acaba 10.aydan sonra gideyim inşallah söyler de gerek kalmaz çok üzülüyorum
Kubra226 Sena_aksacc yaa etraftaki çocuklar birde burdaki anneler yazıyor ua ben de geç kaldık diye düşünüyorum 🥹
A2B4 Kubra226 İnşallah gerek kalmaz stresini bebeğe yanstma… Valla biz 14.ayda gittik 700 verdik düşün
A2B4 Kubra226 Canım ben 14 aylıkken gördüm kelimesi yok diye babildayan her bebek zamanında kelime çıkarıyor saniyoruz ama yaniliyoruz😁Şükür 15,5 aylıkken geldi kelimeleri