Usnac1995 noluyasanagenemiros mide bulantısı vs hiç olmadı. Sadece 2.5 ayda kanama oldu düşük diye çok korkmuştum. Birde son 2 ay şeker olduğunu öğrendim yemek yiyememek kötüydü. Geri kalan herşey iyiydi çok rahattım ama pimpirikli olduğum için her muayeneye kesin sorun var diye giderdim. Herşeyi abartıp büyütürdüm. Sırf bu yüzden bir daha hamile kalmak istemiyorum 🥲
Toprakbebekk Usnac1995 aynı şeyleri yaşamışız benimde 2,5 aylıkken kanamam olmuştu bende düşük diye korkmuştum ve son 2 ay şeker vardı istediğimi yiyemiyordum
Misssitare noluyasanagenemiros hamileliği ben baya sevmiştim hangi birini sayayım😍 sadece son ay göğüs kafesime çok baskı oluyordu o biraz zorlamıştı
asrinhatasi noluyasanagenemiros mide yanmaları 🤢 ama hamileliği çok özlüyorum rahat bir hamilelikti mide yanması dışında.
Zeliff noluyasanagenemiros hiç ağrısız mide bulantısız hareket kısıtlığı olmadan gibi gibi.. hamilesin ama değilsin gibi sadece bebeğinin kıpırdamaları ve göbeğin var😅
mavikelebek_ noluyasanagenemiros noluyasanagenemiros ben de aynı şekilde geçirdim hamileliğimi ben bile unutuyordum hamile olduğumu haftada bir koltukları halıları silerdim gram yorulmazdım bile, ama ona prenses denmiyor doğuma denir sadece
Aynenkanka noluyasanagenemiros ıyyy gebelik şekeri ve bulantılardan çok çektim doğumda bile istifra ettim ama en en en özleyeceğim şey oğlumun karnımdaki kıpırtıları🥰🥰🥰
minnik noluyasanagenemiros bel ağrılarımı ve sadece sağa sola yatabilmeyi asla özlemem. Karnındaki hareketlerini hissetmeyi şimdiden özledim
durukusunannesi_ noluyasanagenemiros hamileliğim çok güzel geçmişti o yüzden hepsini özlüyorum 9 ayın 😃ama en güzeli hareketleri neresiyle vurduğunu anlamaya çalışmaktı. Karnımda hareket etsin diye can attığım kızımı şuan durduramıyorum karnımda daha kolaydı 😂😂
edafmo noluyasanagenemiros hamileliğimin ilk 4ayi bulantidan mutfak kapısını açamıyordum iş yerinde posetke geziyordum herşey kokuyordu😪 8 ay boyunca da kuyruk sokumumdaki ağrı yüzünden yatarak geçirdim assslaa özlemedim hamileligimi çok zordu.. Uykuyu özledim, deliksiz uykularımı öğle saatlerinde kalkmayı özledim
keskebirazuyusam Zeliff bende prenses hamilelik yaşadım valla😊 mide bulantısı falan asla yaşamadım. Sadece son hafta biraz belim ağrıdı o kadar, her anı çok güzel geçti. İkinci çocuğu düşünsem hemen yapardım ama maalesef ikinci çocuğu düşünmüyoruz🌸
Zeliff keskebirazuyusam evet sırf hamilelik dönemi için ikinciyi düşündüm arada ama belli olmaz ya o zor geçerse dedim😅 zaten ikinci çocuk normalde düşünmüyorum kendimi riske atmadım o yüzden
Momlady Ay ben doğumdan öncesini asla özlemedim özlememde heralde 9 ayın sorunsuz bir günü yoktu çok sıkıntılıydı birde bebeğim hemen hemen hiç hareket etmiyordu
Zlhaanne noluyasanagenemiros onun hareketleri sevince tekme atması eşimin sürekli üzerime titremesi doğduktan sonrada o kokusu çok hasret kaldım kuvezde kaldı 5 gün şapkasını koklayıp ağlardım
Ebus2045 noluyasanagenemiros biliyorum ki özleyecegim tek şey deliksiz uyumak 🤗 çünkü buna hasret kalicam 😅 hamileliğim zor gectigi için özlemiyorum ilk oglumdada öyle oldu. Yanlarında sağlıkla buyusunler daha iyi
Mazikeen noluyasanagenemiros hamileliğimin her anını özledim çok keyifli 9 ay geçirdim doğum süreci hepsi yaşım genç olsa bitane daha doğrurum :))