23Erkncikus Zlhaanne nasıl iltihap kulak zarini delmiş anlamadim ben burunla alakalı burnu tikaninca nasılsın kulak zarı delindi kusura bakmayın yorumları da tam yakalayamadım
Zlhaanne 23Erkncikus serum fizyolojik ile burnuna sıkmıyor muyuz oda hepsi dışa gelmemiş orta kulağa kaçmış oda orda kalarak iltihaba sebeb olmuş akmayinca kulak zarını delerek kulaktan akmış
23Erkncikus Zlhaanne bnm bebegimde cokqgkiyir kulağından gelen iltihap sarimiydi surekli akıntı oluyor mu sızım bebeginizdwde
marisback _adenyusufgozde1 aynı şey değil işte ilk yorumda bahsedilen hızlı bir şekilde bir delikten verip diğerinden çıkarttırmak.
marisback _adenyusufgozde1 relaxım zaten başta doktorum tavsiye etti bunu diyorsun sonradan başka bir şey anlatıyorsun onu demeye çalışıyorum. Doktorunun tavsiyesini benim doktorum da söyledi onda sıkıntı yok ama sosyal medyada videoları dönen o foşş siye bastırıp diğer delikten çıkartmak çok sakıncalı onu yapmayın diyorlar
_adenyusufgozde1 marisback fark ettiysen biri acil doktoru diye belirttim 2 doktor 2 farkli sey soyledi diye
Selamcanim Misbebegim skksksskkskkskskskkskdkskksks koptum aynı bende de öyle kebapçı gibi oldu ev. Kokudan ben uyuyamadım kızım nasıl uyusun😂😂
minikayaklarr edabky bize doktorumuz gifrer damla yazmış ama herkes sterimar deniz suyunu tavsiye ediyor bende ondan almayı düşünüyorum bu bitince
bilgekizinannesi Monarosa-06 ben günlük onlarla temizliyorum doğduğundan beri, hasta olursa serum ile yıkama yapıyorum. Hastalık dönemindeki öksürük balgamlıydı bizim. Sizin kuru öksürük sanırım