Zeliff Cankuzuannesi yatak odamız çok büyük ve kaloriferi yetersiz kalıyor o yüzden terlemiyor sanırım kuru ve sıcacık oluyor sabah kalktığında☺️
Irmakmelegim Biranne1bebek valla kızım suan owli nin uyku tulumu kullniyrm 2-3 yaş hem hafif bol hem çok rahat sadece içine zibin giydirmeme rağmen çok sıcak tutuyor kziimi terletmiyorda
Irmakmelegim PGNR valla geçen lcw kullandım kızım 13 aylikti 18-24 kullniyrdum kalıpları büyük çünkü ve bayağı büyük duruyordu üstünde bizde 1 yaşındayken 9 kg falandik şuan 2 yasindayiz owli uyku tulumunu almıştım yazdan şuan onu kullniyrm
Mercosey _tuuggcce_ ayaksız bence zaten 12 ay üstülerde ayak yok. Normalde tablolara göre 1,6 tog zıbınla sizin eve uygun ama ben 2,5 alırdım. Tablodakinin hep bir üstünü yapıyorum biz öyle rahat ediyoruz
Novamom_ Dilaraegg sadece gece giydiriyorum içinde bezle zaten 1 haftadır giydirmeye başladım üzerine birşey örtmüyorum sabaha karşı da baya serin oluyor o yüzden zaten terlemiyor 2.5 tog 28 dereceye kadar kullanılabiliyor sadece bez ile
Rabia1ahlas ebrueymen53 polar olan tulumdan mı aldınız acaba kaç tog oldukları yazmıyor yada ben göremedim onun için soruyorum
Curlymom22 delirmeceler merhaba tog nedir ben daha yeni anneyim ilk defa duydum birde üstünde yazıyordu o tog değeri
delirmeceler Curlymom22 tog evin ısısıyla alakalı ben 1 ve 2 tog aldım 1 tog kombiyi evimde sıcak olduğu için ocak ayına kadar giydireceğim 20-23 2 togda soğuk havalarda 23-25 derecede 1 tog giydiriyorum