aylizinannesiii Kızlar kızım akşam 38 ateşlendi biraz gül suyu biraz şurup derken düştü. Şimdi yine 37.9 olmuş titriyor ateş direnci çok düşük boğazım ağrıyor diyor sabaha randevu aldım doktordan salgın mı bu bir gecede ateş geldi
mystery1903 aylizinannesiii benim oğlumda bu gece birden ateşlendi. Calpol falan verdim ama düşmedi. Atesi çok yüksek değil ama düşmüyor nedense.
Seda23Yusuf aylizinannesiii ben hiçbirseyo yoktu gecec3de başladı ateşi doktora götürdüm geçer gibi oldu sonra yine ayni 9 derece bugün yine götürdük serum iğneyle kendine geldi
Brokolilim aylizinannesiii Bizdede aynı durum boğaz acısıyla başladı ateş seyrediyor Gülsuyu ile devam ediyoruz alnında var özellikle
NehirVolkan aylizinannesiii sanırım salgın 10 gün önce filan ben hasta oldum kemiklerim kırılmış gibiydi şimdi 2 çocuğum aynı oğlum okulun3.günğ hastalandı bugün kızımda ateşlendi hala bekliyorum korkudan
aylizinannesiii mystery1903 ay aynı bizde öyle dirençli yani şimdi biraz 37 ye düştü uyudu yoksa uyumuyor oturuyor sabah doktora randevu aldım götüreceğim ama bir anda ateş ne olduğunu anlamadım
aylizinannesiii mystery1903 oglunuzun ateşi nasıl oldu kızımin biraz şurupla azaldı sizede çok geçmiş olsun canım ❣️❣️❣️
Ucansupurge aylizinannesiii 2-3 hafta once birden bizde de ateş oldu 39-40i buldu kan testleri vs normal çıktı. 2 gune duzeldi kac sefer hastaneye gittik serum igne vs yapildi gönderildi. Salgin var herhalde. Ayni gun birkikte oynadigi arkadasida gecesine 39 derece ateste hastaneye gitmiş onunda kanda birsey çıkmamış tedbir amacli antibiyotik vermisler.
aylizinannesiii Seda23Yusuf bende randevu aldım gideceğim ama sabaha kadar uyumadık ates burun tikanikligi burnu tikaninca ağlaya başladı Allah’ım çok zor bir geceydi
aylizinannesiii Brokolilim bende çocuk doktorunun gelmesini bekliyorum gideceğiz hastaneye 37.2 ama alnı yanıyor
Sinemtt Bizimde akşam başladı 38 e yükseldi calpol verince ara ara düştü ama gece 2 gibi bende ateşlendim, yanında öksürük ve burun tıkanıklığı da var heraalde ciddi salgın var
aylizinannesiii Sinemtt çok geçmiş olsun canım o kadar korkunç bir geceydi ki burnum tikali diye ağlıyor ağlarken boğazım açıyor diye ağlıyor ateş biyandan doktor yolu gözüktü mecbur
aylizinannesiii NehirVolkan okullar açıldığında salgında geliyor birde tam mevsim geçişi aniden ateşlendi neye uğradığımı şaşırdım gülüp eğleniyorduk
aylizinannesiii Ucansupurge kan testinde bişey yokken ateş çıkıyorsa salgın oluyor antibiyotik kullanmakta istemiyorum çok zorda kaldmadikca bakalım ne diyecek doktor boğazım acıyor diyor kızım
Brokolilim aylizinannesiii Alnı niye yanıyor bende onu anlamadım sinüsleri doldu sanırım en çok orada yanıyor bizde sarımsak kürü deneyim bol Gülsuyu çilek portakal limon suyu ilerliyoruz
NehirVolkan aylizinannesiii valla bizim de aynı öyle oldu bide ilaç içmeyen çocuklar ne yapacağımı şaşırdım
circirbocegi aylizinannesiii direncli ateş cok skntı bi anda yukselip nöbet geçirebilir randevuyu bırakın direk acile gidin aynısını yaşadm
aylizinannesiii circirbocegi ay bizdede öyle oluyor 38 görünce titremeye başlıyor şimdi götüreceğim bende çok teşekkür ederim