Seydameva okuyananne222 ayyy ne kadar da güzel bir yorum anlamayı bilmeden yorum yapmakta sizin gibilere yakışır zaten evet ayrıca benim maharetim konuşması için elimden geleni yaptım ha siz yapmayıp başkalarının yaptıklarını eleştirip sonrada nispet yaptığını düşünüyorsanız oda sizin maharetsizliğiniz hanımefendi ne zaman konuştuğunu sormuş bende ne zaman konuştuğunu söyledim nerde nispet ? Okuduğunuzu kendi kalbinize göre yorumlamayı bırakmak yerine kendi işinizle uğraşın.
Poyrazin_annesii 19 aylık sadece baba ve mama dıyor . Doktora goturdum ama bısey yok normal dedı erkek cocukları genelde gec konusr ddı
Raziye_33 Poyrazin_annesii ben de en kısa zaman da götürmeyi düşünüyorum ne diyecek inşallah kötü bişey demez oğlum erken konuşmuştu ama işte kızım da daha bişey yok
Poyrazin_annesii Blairss alkış bay bay yapıyomu dedı ewet ddm taklıt yapıyr ddm. Baba mama bazende gelgel dıyo ddm. Tmm bı sorun yok zamanla gerısı gelır dedı coğu erkk cocugu geç konuşabılıyor ddı
tekbasimabakiyorum Buradaki anneler babıldama evresi ile anlamlı ilk kelimeyi karıştırıyor sanırım. Anlamlı ve bilerek söylenen kelimeler dünyada, başka bir evrende yaşamıyorsak minimum 8. Ayda duyulabilir 😁 genellikle ve çoğunlukla da 12. Aylıkken duyulur
Sumeyye_topal tekbasimabakiyorum her bebek farklı hepsini eşit tutamazsınız melegimin onu söylemesi neden bu kadar zorunuza gitti içiniz kalbiniz pis bir masallah diyemediniz bu şekildede hak almış oldunuz hakkımı da helal etmiyorum igrencsiniz ya
avokadosever Yamanmoms olabilir ne kadar güzel eğitim vermişsiniz benim oğlumda 2 yaşında namaz kılacağım zaman küçük seccadesini alır gelir durur yanıma
Sumeyye_topal Yamanmoms çok güzel bişey böyle evlatlar yetiştirebiliyorsak ne mutlu bize rabbim daim etsin bize bu taraf deil öbür taraf lazım Salih salihalardan olsunlar insaAllah
avokadosever Sumeyye_topal boşver canım dünyaya katkısı olsa ne inşallah kendi kendini kurtarır. Çok şaşıyorum böyle insanlara küçücük çocuklara bi İngilizce kelime öğretilse alkış tutarlar ama din olunca ne faydasıymış zaten nasıl yetiştirirsen öyle olur.2 yaşında oğlum var Allah’a emanet ol Allah’ım bizi koru bu tarz şeyleri hep söyler Rabbim güzel evlat yetiştirmeyi nasip etsin 🌸
Sumeyye_topal avokadosever aminnn insaAllah aradığım cevap buydu ya çocuklar uzerınden bile artık hasetlik yapılıyor ya hem çocuguma laf ediyor hemde düzgün konuşmamı bekliyor Allah razı olsun ❤️
bebegim2023 Raziye_33 kızım 7 aylık gel diyo onuda biz sürekli kediye sesleniyoruz gel pisipisi die o yüzden 6 aylıkkende anne diyordu bu aralar pek duymuyorum çünkü bende tekrarlamıyorum o yüzden sanırım
Yaseminyunus Sumeyye_topal öncelikle yazdıklarınızı okuyunca şok oldum evet çocuğunuzun yanında olan sizsiniz size öyle gelmiş olabilir ya da demiş olabilir ne güzel öğretmişsiniz dicektim ki yazdıklarınız terbiyesizce şeyler hakaret. Güzel ahlaklı yetiştirirken tavsiyem siz kendinizi de yetiştirin bebeğiniz bu dediklerinizi duysa öğrense diye düşünün hareket edin…
Sumeyye_topal Yaseminyunus yanı hepiniz toplandınız çocuğumla dalga geçeni deil dalga gectı diye saydıgım kişi için bana mı konusuyorsunuz kimse dört dörtlük deil ben kuzumla dalga gecildiginde bambaşka insan olabilirim kusura bakmayın siz size yapılanı yiyip yutun
Seydameva OptimusPrime öyle deme bu insanlar ilerizekadan küçücük çocuğu kıskanıp yorum yapıyorlar bir de vazife gibi napalım boşver üzülmeye kıskanmaya devam etsinler madem 😂
NehirinAnnesiii 6 aylıkken başladı babıldamaları anne demesi gel baba dede gibi 15 aylıkken tam anlamıyla konuşmaya başladı cümleler kuruyordu 3 4 cümle kuruyordu şimdi şarkılar ezberledi onları söylüyor bizimle muhabbet ediyor 29 aylık olduk şuanda
Cinarinannesi23 Raziye_33 Acele etmeyin bekleyin daha küçük bazı bebekler geç konuşuyor. Benim bebeğim kalabalık ortam gördü memlekette çok fazla ilgilenildi bir anda dili açıldı. Ama yeni yeni kelimeleri çıkarmaya başladı daha erken bence biranda konuşmaya basliyorlar
Raziye_33 Cinarinannesi23 inşallah dediğiniz gibidir önümüzde örnek abimiz var 3 yaşında sürekli konuşuyoruz falan ama inşallah biran önce başlar kelimeleri söylemeye